To je to što me zanima!

Đoković je nakon boce u glavu izletio u Rimu, još ga i izviždali

Nije ovo godina Novaka Đokovića. Srbin je ispao u trećem kolu Mastersa u Rimu, svladao ga je Čileanac Tabilo za samo 67 minuta
Vidi originalni članak

Čileanac Alejandro Tabilo ostvario je najveću pobjedu u karijeri kada je u nedjelju u 3. kolu Italian Opena u Rimu pobijedio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića 6-2, 6-3 u meču koji je trajao samo 67 minuta.

Đoković je osvojio turnir u Rimu šest puta, ali ove godine još nema osvojen turnir, a ovo je još jedan kiks u pripremama za Roland Garros koji počinje za dva tjedna.

Tabilo (26) je 32. igrač svijeta, a bio je gotovo besprijekoran protiv Đokovića, komu je oudzeo servis četiri puta, a nije dopustio nijednu break loptu. Đoković je svoj četvrti ovogodišnji turnir završio dvostrukom pogreškom, a čak je dobio i nekoliko zvižduka kada je odlazio.

Srbin je djelovao iscrpljeno, bez želje, množio je izravne pogreške tijekom ovog susreta, dva dana nakon bolne i nesvakidašnje nezgode u petak navečer. Tada je nokautiran bocom vode koja je ispala iz torbe za gledatelje dok je dijelio autograme nakon lagane pobjede protiv Francuza Corentina Mouteta.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • DZxxxx 12.05.2024.

    Djole je iznenađen i uvređen

  • Kirsko 12.05.2024.

    @Bože!!!! Uzeo sam screenshot tvojeg komentara i prijavio te putem naše police aplikacije MUP-a za kršenje članka VI. stavka (1) Zakona o suzbijanju diskriminacije. Prekršajna kazna Vam je 5-30 tisuća kuna. Lp

  • bedak11 12.05.2024.

    Najbolje vrijeme za ne bit trener djokovicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare