To je to što me zanima!

Dodig uzeo 13. naslov: Hrvat zna kako se pobjeđuje u Lyonu

Našem tenisaču ovo je 13. naslov u konkurenciji parova, a još je 14 puta poražen u finalima. Roger-Vasselin je u svom 29. finalu osvojio 18. naslov, a deseti na domaćem terenu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Dodig i francuski tenisač Edouard Roger-Vasselin osvojili su naslov pobjednika u konkurenciji parova na ATP turniru serije 250 u Lyonu, gdje su kao 2. nositelji u subotnjem finalu sa 6-4, 6-3 nadigrali 3. nositelje, britansku braću Kena i Neala Skupskog, nakon 70 minuta igre.

Za Dodiga i Roger-Vasselina to je drugi zajednički naslov na ATP turnirima. Prvi put su pobjednicima postali na dvoranskom turniru u Montpellieru.

Našem tenisaču ovo je 13. naslov u konkurenciji parova, a još je 14 puta poražen u finalima. Roger-Vasselin je u svom 29. finalu osvojio 18. naslov, a deseti na domaćem terenu.

U pojedinačnoj konkurenciji za pobjednički trofej u Lyonu borit će se Francuz Benoit Paire i Kanađanin Felix Auger-Aliassime.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pegla4 25.05.2019.

    Mislim da je Ivanisevic vec par godina u penziji

  • Armin van Buuren 25.05.2019.

    Kada ste već vidjeli da je Dodig osvojio,ne kužim kako niste skužili(napisali) da je i Pavić osvojio isto tako turnir u Ženevi i to je napravio puno prije nego što ste objavili članak...Dodig i Roger se nisu baš proslavili na ovim prošlotjednim zemljanim Mastersima tako da je ovo vrlo dobra stvar pred RG,A Pavić i Marach su cijelu ovu sezonu u nekom prosjeku tako da je isto dobra stvar što su uspjeli osvojiti ovaj turnir pa da uhvate formu pred ovaj RG kao i skorašnji Wimbledon...

  • 25.05.2019.

    Da li je Ivanisevic kvalitetniji tenisac od Cilica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare