To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Dinamo: Perić nije ozlijeđen, vraća se i Bulat. Japanca predstavljaju u petak

Sergej Jakirović i dalje ne može računati na Šutala, Kačavendu, Stojkovića, te Emrelija i Moharramija koji ni nisu u Rovinju. A u subotu bi protiv Celja trebali zaigrati i Ristovski i Hoxha...
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja s pripremama u Rovinju, Sergej Jakirović i danas je svojim igračima pripremio dva treninga. Na onom jutarnjem odrađena je tek regeneracija, svi nogometaši koji su nastupili u visokoj pobjedi nad Triglavom (7-0) radili su smanjenim intenzitetom. U modrim redovima vlada dobra atmosfera, dobre predstave i pobjede uvijek dižu raspoloženje u svlačionici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A iz Rovinja stiže još dobrih vijesti. Marko Bulat konačno se priključio treninzima. Dinamov veznjak tek se u srijedu priključio momčadi u Istri, do tada je svoju virozu rješavao u Zagrebu. Bulat je bio jedan od ponajboljih dinamovaca u prvom dijelu sezone, prometnuo se u standardnu kariku Sergeja Jakirovića, pa njegov povratak veseli sve u klubu.

KOMENTAR Bitka za prvu postavu Dinama je sve neizvjesnija! Jakirovićevi pričuvni igrači opasno prijete...

No dobrih vijesti ima i u slučaju Dine Perića koji je protiv Triglava je napustio igru u 39. minuti kada osjetio laganu bol u koljenu. Svi su se odmah zabrinuli, Jakirović je odmah na teren poslao Maura Perkovića. Perić je danas odradio dodatne preglede kod dr. Nemeca, oni su pokazali kako je njegovo koljeno u redu, tu nema nikakvih oštećenja, pa će se standardni stoper odmah priključiti treninzima.

U Maksimiru i dalje čekaju papire iz japanskog nogometnog saveza kako bi konačno mogli registrirati Takuyu Ogiwaru. Japanski branič već je devet dana u Hrvatskoj, u Rovinj je stigao s ostatkom momčadi, ali je zbog viroze trenirao po posebnom programu. U klubu su uvjereni kako će ti papiri iz Tokija stići najkasnije do kraja tjedna, pa će Ogiwara biti predstavljen u petak.

PROBLEMI NA PRIPREMAMA Ozlijedio se jedan od stožernih igrača Dinama. Jakir: 'Nadam se da nije ništa strašno s njim'

Dinamo će sljedeću pripremnu utakmicu imati u subotu kad će "modri" zaigrati protiv Celja kojeg vodi Damir Krznar. Zagrepčani će u tom dvoboju biti jači za Stefana Ristovskog i Arbera Hoxhu, a poneku minutu možda dobije i Bulat. Jakirović i dalje ne može računati tek na ozlijeđene Šutala, Kačavendu, Stojkovića, te Emrelija i Moharramija koji ni nisu u Rovinju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Monza.1995 11.01.2024.

    VELIK SI DINAMO 🔵🔵💪💪

  • 99 turski kebab 11.01.2024.

    8 clanova do 9 mjeseca

  • Perke HŽV 11.01.2024.

    De recite tom uredniku da ih ne sprda više🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare