To je to što me zanima!

Dobra vijest iz Barcelone: Kasun nastavlja karijeru!

Hrvatskom košarkašu u dresu Barcelone pozlilo je tijekom utakmice u subotu, nakon čega su ga kola Hitne pomoći odvezla u bolnicu
Vidi originalni članak

Srčana aritmija je benigna, Mario Kasun može nesmetano nastaviti karijeru, odlična je vijest koja je stigla nakon što je liječnički konzilij pregledao hrvatskog centra. Brojnim tetovažama oslikani Vinkovčanin obavio je 'milijun' pretraga u bolnici "Sveti Pavao" u Barceloni.
- Ne postoji opasnost od srčane disfunkcije koja bi mogla ugroziti nastavak Marijeve karijere - javnosti su se obratili liječnici nakon pretraga, ali tu nije kraj Kasunova boravka u bolnici.
Na redu su elektrofiziološka istraživanja. Tek kad ona pokažu kako je s Marijem sve u redu, sigurnost za njegovo zdravlje bit će stopostotna. Prije nego što bude tako, bilo bi suludo pokušavati vratiti se treninzima i utakmicama.
Podsjetimo, hrvatskom reprezentativcu problemi su se pojavili tijekom gostujuće utakmice Barcelone kod Gran Canarije (Barca izgubila 74-88). Osjetio je bol u prsima, nakon čega su ga kola Hitne pomoći odvezla u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gremljin 21.01.2008.

    Mario zaradio si nadam se dosta love za ovozemaljski život. Jedan si od rijetkih sretnika koji su upozoreni da im organizam počinje gubiti bitku sa utrkom za novcima , a time i tvojim sve većim obavezama prema poslodavcima kojima je jedino kapital do čega im je stalo i o čemu razmišljaju u životu. Prekini se aktivno bavit košarkom da ne postaneš još jedna tragična žrtva ovog nerazumnog biznisa. Neka ti to bude dar koji rijetki dobivaju. Imao si puno sreće, iskoristi je i napravi prekretnicu u svom životu. Ništa nije važnije od tvog života i zdravlja. Sretno ma kako god odlučio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare