To je to što me zanima!

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć
Vidi originalni članak

Najbolji igrač Hajduka i jedan od najboljih zvijezda HNL-a Marko Livaja nije toliko aktivan po društvenim mrežama. Rijetko se oglašava i ono što ima za reći uglavnom pokaže na terenu, ponekad i osvrtom nakon utakmice. No, kada su u pitanju ljudski životi i humanitarna pomoć, heroj splitskog kluba i navijača rado se odaziva.

POGLEDAJTE VIDEO: Bilogora - Hajduk 0-4

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć, a kapetan Hajduka priskočio je u pomoć kada je saznao što se događa.

Rijetko se javlja na društvenim mrežama, no sada je odlučio reagirati i dobre ljude potaknuti na pomoć Filipu.

- Za osmijeh, za radost, za život, za Filipa - poručio je Livaja na Instagramu.

Akcija za pronalazak donora je u tijeku i Filipa od normalnog života dijeli nekoliko koraka. Sve započinje dobrom voljom ljudi pojedinaca jer za otići provjeriti je li netko donor ne treba puno.

- Sve što je potrebno je otići na Firule od 12 do 15 sati na odjel za transfuziju krvi ili u bolnicu Križine u laboratorij za tipizaciju tkiva kako bi se provjerilo jeste li odgovarajući donor - poručila je udruga Bilo srce.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DTrump 21.09.2024.

    Kapa dolje, pozdrav iz Zagreba 💙

  • no sleep 21.09.2024.

    Gospodin!

  • starii_vatrogasec 0076 21.09.2024.

    Napokon nesto pozitivno od Livaje ! 🤭🤣😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare