To je to što me zanima!

Dinamu propada veliki posao!? Mladi lokos šokiran ponudom, Šotiček ipak ostaje na Kajzerici

Dinamo je najavio ozbiljne mjere štednje, ali velik je problem ako više ne može dovesti jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Ili mu nudi puno manji ugovor nego kakav ima Marko Brkljača...
Vidi originalni članak

Marin Šotiček (19) velika je želja Sergeja Jakirovića ovog ljeta. Krilni napadač Lokomotive oduševio je prošle sezone, odmah zaintrigirao veće i kvalitetnije klubove. Interes za uslugama hrvatskog reprezentativca do 21 godine pokazali su Dinamo i Basel, a čini se kako su Zagrepčani vrlo brzo ispali iz te priče. Razlog? Ponuda samom igraču.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je riješio visinu transfera s Lokomotivom, prvoligaš s Kajzerice bi na svom igraču zaradio 1,5 milijun eura uz dodatne bonuse. Šotiček je vrlo brzo trebao riješiti svoj dio s Dinamom, ali - opet problemi. Nešto što se "modrima" prečesto događa u posljednje vrijeme. Sjetite se samo prošlogodišnje sapunice oko dolaska Luke Stojkovića koji je na kraju trajao tjednima. Što se sad dogodilo?

IZ STRANIH MEDIJA Dinamovi napadači na cijeni: Olympiacos se nada Petkoviću, Englezi žele Sandra Kulenovića!

Čelnici Dinama ponudili su mladom nogometašu Lokomotive oko 10 tisuća eura mjesečno, daleko od njegove sadašnje vrijednosti. I puno manje nego što u Dinamu trenutačno zarađuje - Marko Brkljača, iako je njega dovela "stara vlast". Šotiček se trenutačno nalazi na pripremama s Lokomotivom, ali su njegovi agenti bili prilično iznenađeni ponudom hrvatskog prvaka. Mladom igraču Lokomotive nije prioritet novac, ali jasno da ne želi u Maksimir stići kao uvjerljivo najslabije plaćen igrač momčadi.

Nije u igri bila samo plaća od 10.000 eura neto, već i brojni bonusi po kojima je Šotiček već prve sezone mogao zaraditi oko 195.000 eura. Više o tome pročitajte OVDJE.

MALOLJETNI PRVOTIMCI Jakirović krenuo s devet mladih 'wunderkinda': Najveće nade su trenerov sin i čudesni desni bek!

Dinamo se "na prvu" nije uspio dogovoriti s krilnim igračem Lokomotive, Jakirović će očigledno pojačanje za tu poziciju trebati pronaći na nekoj drugoj adresi. Ali veliko je pitanje hoće li "modri" naći igrača takve kvalitete, ali i takvog potencijala za toliki novac. U Maksimiru su očigledno upalili sve alarme za štednju, pitanje je kako će se to odraziti na konačne rezultate momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • More nije voda 88 02.07.2024.

    hahaha nemaju za papar na ruglu

  • Prki 02.07.2024.

    E tako je kada nestane para, početak kraja .....

  • vandorama333 02.07.2024.

    Oni će dovesti k*r*c od igrača. Mi se sprda o sa staračkim domom a za nas će igrati treće razredni igrači. Koliko mi se čini ova uprava samo zna sve dobro razje, *ati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare