To je to što me zanima!

Dinamu opet porasle šanse za titulu nakon Jadranskog derbija

U idućem kolu sva tri vodeća kluba bit će izraziti favoriti. Dinamo gostuje u Varaždinu, Hajduk dočekuje Šibenik, a Rijeka će u Koprivnicu kod Slaven Belupa
Vidi originalni članak

Nakon Jadranskog derbija odnosno remija bez golova Rijeke i Hajduka, najviše je profitirao Dinamo. Riječani su zadržali vrh ljestvice HNL-a s 18 bodova, poput drugoplasiranog Hajduka, ali su im se "modri" približili na dva boda zaostatka nakon osam kola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Iz tog su razloga Dinamove šanse za naslov prvaka dodatno porasle. Kladionice sada potencijalnu Dinamovu titulu vrednuju koeficijentom 1,30 (1,35), dok Hajduku i Rijeci daju po identičnih 7,00, što je također povećanje u odnosu na prošlotjednu situaciju (6,50).

SAŽETAK JADRANSKOG DERBIJA Pogledajte što su sve Riječani uspjeli promašiti protiv Hajduka STOPER HAJDUKA Prpić: Bilo je u prošlosti svega, ali to je sada iza mene. A trener Gattuso traži da više riskiram

Sredinom kolovoza koeficijent da će Dinamo biti prvak bio je 1,45. Na Hajduk je bio 4, na Rijeku 8, a na Osijek 25. Na Osječane je trenutno 80.

POGLED PREMA MONACU Što je 'modrima' donio Bjelica? Senatori s velikim učinkom, a dva 'vatrena' završila na klupi OGLASIO SE NOVI ŠEF Bjelica se javio navijačima dan nakon pobjede protiv 'lokosa'

U idućem kolu sva tri vodeća kluba bit će izraziti favoriti. Dinamo gostuje u Varaždinu, Hajduk dočekuje Šibenik, a Rijeka će u Koprivnicu kod Slaven Belupa. Osijek je u Puli kod Istre, a Lokomotiva dočekuje Goricu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • RI pešekan 30.09.2024.

    Neka svatko osvoji samo ne hayuduk!Amen!

  • Špika velemajstor 30.09.2024.

    Pa tko se sa Dinamom u HNL- u može uopće uspoređivati. Tu nešto Rakitić bljuzgari da im je cilj osvajanje prvenstva, bla, bla. Pa zar mu nitko nije prije rekao da to tako nejde. Zamisli da ajdug slučajno osvoji prvenstvo i onda ispada u prvom pretkolu LP. i ode lova cijelom HNL-u. Zato je to nemoguća misija, ali oni to još nisu shvatili.

  • imaš alfa,beta,gama... 30.09.2024.

    Korporacija je ipak najjača igrački,što je je

Komentiraj...
Vidi sve komentare