To je to što me zanima!

Dinamovi protivnici potopljeni u drugom kolu LP-a: Austrijanci su nemoćni, Celtic teško nastradao

Dinamo će nakon Monaca gostovati u RB Salzburgu krajem listopada, a austrijski klub potopljen je dvaput u dvije utakmice i ima gol razliku 0-7! A ne briljira ni Slovan, kod kojeg 'modri' gostuju dva tjedna nakon Austrije...
Vidi originalni članak

Dinamo se nije dobro proveo u prvom kolu Lige prvaka i primio je čak devet golova na gostovanju kod Bayerna na Allianz Areni. Taj je potop koštao Sergeja Jakirovića posla, a "modri" su čak bili i predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Međutim, popularno se kaže kako se po jutru dan ne poznaje, pa tako ni sudbina hrvatskog prvaka nije zapečačena u LP-u nakon samo jednog gola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To dokazuju i rezultati drugih utakmica koji dokazuju kako budući protivnici Dinama u LP-u također ne briljiraju. RB Salzburg tako je pretrpio još jedan težak poraz, izgubio je čak 4-0 na domaćem terenu protiv francuskog prvoligaša Bresta, koji, zanimljivo, prvi put u klupskoj povijesti od 121 godinu nastupa u Ligi prvaka. 

POVRATAK KUĆI Poznato lice stiglo u Maksimir: Uefa 'modrima' delegirala Anu Jelušić, lani bila domaćin Romi!

Salzburg je, podsjetimo, izgubio 3-0 na otvaranju LP-a protiv praške Sparte, koja je izbacila Dinamo u doigravanju za EL prošle sezone. Dinamo upravo u Salzburgu igra svoju treću utakmicu LP-a, a s obzirom na težak poraz Austrijanaca od Bresta, 'modri' se mogu nadati povratku kući s punim plijenom.

Još jedan Dinamov protivnik ne može se pohvaliti dobrim početkom u LP-u, iako očekivanja u Slovačkoj nisu bila visoka za Slovan, koji se prvi put u klupskoj povijesti kvalificirao u najelitnije europsko klupsko natjecanje.

DOBRO RASPOLOŽEN Ademi se nasmijao: 'Tko kaže da ću početi protiv Monaca?'

Slovački predstavnik u prvom je kolu izgubio 5-1 od Celtica, još jednog Dinamovog protivnika, a sada je primio četiri gola od Manchester Cityja. Dinamo nakon gostovanja u Salzburgu putuje u Slovačku i to će biti još jedna dobra prilika za hrvatskog prvaka.

Nedavno spomenuti Celtic doživio je potpunu drugačiju sudbinu u drugom kolu. Nakon velike pobjede potopljen je na gostovanju kod Borussije Dortmund, prošlosezonskog finalista koji nije imao milosti pred domaćom publikom. Karim Adeyemi zabio je hat-trick, a "modre" čeka gostovanje u Škotskoj 10. prosinca.

Posustao je i jedan veliki klub. Milan je izgubio 1-0 na gostovanju kod Bayera Leverkusena i nakon dva kola nema osvojenog boda, stoga će Talijani sigurno loviti što bolji rezultat kada dođe na Maksimir. Arsenal je, s druge strane, rutinski sredio PSG s 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luzer55 02.10.2024.

    Kad igra Ajdug LP??

Komentiraj...
Vidi sve komentare