To je to što me zanima!

Dinamovi paketi za Ligu prvaka: Ulaznice za sve četiri domaće utakmice od 76 do 240 eura...

Dinamo će u prodaju pojedinačne ulaznice za svaku utakmicu pustiti tek ako se ne rasprodaju ovi paketi. Prva bi trebala 'otići' zapadna tribina s obzirom na velik broj prodanih godišnjih ulaznica...
Vidi originalni članak

Dinamo je odlučio prodavati pakete ulaznica za Ligu prvaka. U Maksimiru će se ulaznice za četiri domaća dvoboja Lige prvaka (Monaco, Borussia Dortmund, Celtic i Milan) prodavati u paketima, a ekskluzivno pravo na kupovinu tih ulaznica imat će članovi kluba. Pojedinačne karte bit će u prodaji tek ako se ne rasprodaju sve ulaznice u sklopu paketa. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I pojedinačne ulaznice bi po početku prodaje bile dostupne samo za članove kluba, a tek ako se ne rasprodaju, bit će dostupne za sve ostale navijače. Paketi ulaznica za Ligu prvaka u prodaju kreću u subotu (7. rujna), a kupovina će se moći obaviti isključivo online putem.

Cijene paketa ulaznica za domaće utakmice Ligu prvaka:

  • Sjever gore - 76 eura
  • Sjever dolje - 120 eura
  • Zapad gore - 180 eura
  • Zapad dolje - 240 eura

Tribina jug neće biti u ponudi u paketima ulaznica za Ligu prvaka.  U slučaju da gostujući navijači ne dolaze ili ih će ih biti malo, postoji mogućnost da u Maksimiru južnu tribinu otvore i za svoje navijače u pojedinačnoj prodaji. Prilično je izvjesno kako će se prva prodati tribina Zapad dolje s obzirom da je zbog godišnjih ulaznica u prodaji malo dostupnih karata za tu tribinu, a dio ih preuzima i Uefa.

Prvu domaću utakmicu "modri" igraju 2. listopada protiv Monaca (21 sat), a u Maksimir stižu i Borussia Dortmund 27. studenog (21 sat), Celtic 10. prosinca (18.45) i Milan 29. siječnja (21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 47

  • SS paranormal 06.09.2024.

    A kakav je to problem, neće se sve prodati kroz pakete i kada bude slobodna prodaja kupi se karta za ono što  želiš gledati i svi zadovoljni. 

  • mitomanija 06.09.2024.

    Znas da te ide kad kmecavi jogurteki neznaju di bi od jada po komentarima 🤣🤣🤣🤣🤣

  • lucky edy 06.09.2024.

    Jeli ostala koja za istok dolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare