To je to što me zanima!

Dinamovi navijači o smjeni: 'Podilazio je senatorima. Ali da ste i Kloppa doveli, ne bi uspio'

"Za sve apologete samoprozvanog profe, dovoljno je reći da smo jedva dobili 'raspalog' Osijeka, Rijeku koja je bila na konopcima nakon Olimpije nismo, derbi smo izgubili i sad ova kanonada", smatra jedan navijač
Vidi originalni članak

Dinamo je smijenio je Sergeja Jakirovića, o čemu su 24sata prva izvijestila. Klub se ubrzo nakon toga oglasio i službeno, a momčad će privremeno preuzeti pomoćni trener Sandro Perković. Mišljenja Dinamovih navijača su podiljenjena, prenosimo neka od najzanimljivih sa službene Facebook stranice hrvatskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Hvala Jakiru na Kupu, prvenstvu i 35 milijuna od Lige prvaka. Hvala mu sto je preuzeo klub u turbulentnim vremenima i ispunio sve ciljeve. Zamjerka mu ide na podilaženje senatorima koji su ga spasili nakon Ballkanija", napisao je jedan. 

"Ako je on odobravao takozvana pojačanja koja mu sada sjede na klupi, onda u redu. Ako nije, onda je ovo bespotrebna smjena, odgovarati treba osoba koja je bila glavna u prijelaznom roku i dozvolila da se ovakvi poluproizvodi od igrača dovode ko tzv. pojačanja (izuzev Mmaeea i Pjace)", kaže drugi. 

"Kako ste se lako riješili čovjeka koji nam je donio duplu krunu i Ligu prvaka, strašno, stvarno ne znam što ste očekivali protiv Bayerna na otvaranju Lige prvaka gdje je svaki gol itekako bitan zbog novog formata, a jos i tri penala... Da ste Kloppa doveli ne bi se obranio od Bayerna što je u nekoliko navrata i sam dokazao vodeći Borussiju. Kada nitko nije htio preuzeti onakav Dinamo, on je napustio svoje sigurno mjesto i posao u Rijeci u najboljim trenucima i izvukao Dinamo iz ponora. O ovoj sezoni ne moramo ni pričati, Qarabag nam ni gola nije zabio! Gospodine Jakire sretno dalje!", zaštitnički je jedan stao na stranu "profe". 

Ipak, ima i onih koji podržavaju potez uprave "plavih".

"Hvala dragom Bogu da smo se ovog riješili, barem neka korist od one sramote protiv Bayerna", kaže jedan.

"Za sve apologete samoprozvanog profe, dovoljno je reći da smo jedva dobili raspalog Osijeka, Rijeku koja je bila na konopcima nakon Olimpije nismo dobili, derbi od Hajduka izgubili i sad ova kanonada na Allianz Areni. Profa, hvala na svemu, zbogom i ne vraćaj se", smatra drugi. 

Dinamo 21. rujna gostuje u Koprivnici protiv Slaven Belupa, a četiri dana nakon ide u Banjole u Kupu. Na Maksimiru 28. rujna dočekuje Lokomotivu, a potom 2. listopada i Monaco u 2. kolu Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Palmanova 19.09.2024.

    Mene danas kolega na poslu zajebava s 9-2.nisam u pocetku skuzio.eto koju sramotu nam je ovaj luzerski klaun nanio.ovih 9 golova nece dugo jos neko zabit u grupi CL..osramotio nam je klub za sva vremena i uveo ga u knjigu rekorda

  • Ne željeno korisničko ime 19.09.2024.

    koja budaletina spominje Klopa?

  • Bayern 9 vs klubić 2 19.09.2024.

    Modri 9😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare