To je to što me zanima!

Dinamovi navijači bijesni: Ako je plan predati titulu Hajduku, na pravom smo putu. Katastrofa

DINAMO - OSIJEK 2-4 Hrvatski prvak pretrpio je težak nokaut u svojem dvorištu. Bjelica je izgubio prvi put od povratka u Dinamo i to od bivšeg kluba, a iako su Boysi podržali igrače, puno je nezadovoljnih navijača
Vidi originalni članak

Osijek je konačno uhvatio zalet kakav se činilo da će uhvatiti na početku sezone, poslije sjajnih priprema koje je imao talijanski strateg Federico Coppitelli. Uslijedilo je grubo prizemljenje i vrlo težak start u prvenstvo, no čini se da je najgore iza 'bijelo-plavih'. Sedam pobjeda u zadnjih osam utakmica, posljednja razbijanje Dinama na Maksimiru 4-2... Stvari izgledaju dobro.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi nakon poraza od Osijeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne i za Dinamo, koji u Ligi prvaka igrao kao lav, a u HNL-u kao mačić. Momčad Nenada Bjelice doživjela je prvi poraz otkako se hrvatski stručnjak vratio na klupu Zagrepčana, a Bjelica je nastradao baš od bivšeg kluba.

Statistika Dinamo - Osijek

Situacija na tablici ne izgleda dobro jer Hajduk sada bježi velikih sedam bodova, međutim navijače hrvatskog prvaka više zabrinjavaju zalaganje pojedinih igrača i rupe u obrani koje se u HNL-u pojavljuju iz kola u kolo.

Svoje nezadovoljstvo iskazali su i na objavi Dinama na Facebooku. Donosimo najupečatljivije.

- Da mogu, izbacio bih nas iz Lige prvaka da nemamo više to na brizi.

- Daleko je proljeće. Ne dopustite da titula ode u krive ruke. Nitko osim Dinama ne zaslužuje biti prvak.

- Kako objasniti dobru obranu protiv Monaca i Salzburga i amaterizam protiv Istre i Osijeka?

- Valjda će u Dinamu shvatiti da pothitno moraju kupiti golmana. Nevistić je rupa nad rupama. Jedino mu frizura na mjestu.

- Ne razumijem zašto stavljati Mmaeea i Roga kada su oni igrači manje za nas. Na te igrače ne treba uopće računati, to nema veze s nogometom. Očigledno da ćemo opet imati tešku sezonu više nego što smo mogli očekivati.

- Igramo taj neki 'svileni nogomet'. Čim je protivnik malo agresivniji i čvršći kreću problemi. Čak Osijek i nije neka agresivna ekipa. Ako želimo napredovati u sezoni taj segment prvo treba popraviti. Agresiju i trčanje kada smo u posjedu i pogotovo kada se branimo. Biti bliži i biti čvršći. Neki igrači ne mogu pratiti zahtjeve Dinama pa i taj dio treba riješiti. Puno se priča da imamo širok kadar i kvalitetu istog, ali nije to baš tako. Što se i danas potvrdilo.

- Razvalio nas Osijek taktički i trkački. Ako je plan ove godine da u Ligi prvaka napravimo iskorak, a u prvenstvu predamo pehar Hajduku, onda smo na pravome putu.

- Previše golova primamo u HNL-u, a sve jer su u obrani zvjezdice tipa dugokosi Sergio Ramos za sirotinju! Glava u oblacima, 7 bodova zaostajati nakon 10 kola je previše! Kazniti novčano svakoga tko je danas sudjelovao u ovoj sramoti.

- Real Madrid ima lošiju obranu od nas. Rog opet odličan, ali za skupljanje lopti iza gola.

- Baturina najbolji igrač Osijeka.

- Dogodine Hajduk direktno u Ligu prvaka.

- Izgleda da ima predaje.

- Katastrofa od igre, neki igrači jednostavno nisu kvalitetom za Dinamo!

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Mr. Pickles 28.10.2024.

    Ajde u PM, kao da će smak svijeta biti ako tuga s juga konačno osvoji naslov. Prije ili kasnije bi se to dogodilo. Naučili su valjda lekciju iz prošle sezone i s ovom pojačanom ekipom imaju se s pravom nadati u prekid suše. A i bilo bi simpa pola milijuna fanatika vidjeti stisnute u Splitu na proslavi, i onda ispadanje od poluamatera u prvom pretkolu LP 🤪

  • Palmanova 27.10.2024.

    nije lako igrati dvije lige u jednom tjednu.8 timova je izgubilo ovaj vikend:Monaco Girona Real Borussia Atletico Dinamo Sparta Young Boys ..8 ih nije uspjelo pobijedit.Aston Villa Juve Arsenal Shakhtar Bayer Salzburg Liverpool Inter.neki nisu igrali:Milan,Bologna..Cholo najplaceniji na svijetu izgubio i od Lillea i danas od Betisa

  • Icodomoljub201 27.10.2024.

    Sramota a možda su neki na kladionici jako sumnjivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare