To je to što me zanima!

Dinamovi napadači na cijeni: Olympiacos se nada Petkoviću, Englezi žele Sandra Kulenovića!

Grcima odšteta od 2,5 milijuna eura za Brunu Petkovića ne predstavlja nikakav problem, ali u svojim tekstovima navode kako nisu sigurni mogu li igraču osigurati i željenu plaću. Visoku plaću
Vidi originalni članak

U Maksimiru začudo potpuni mir. Proteklih godina početak ljetnog prijelaznog roka izazvao bi kaos u Maksimirskoj 128, užarene linije na sve strane, a danas je nekako sve drugačije. Radi se u miru i tišini, skautiraju i prate potencijalna pojačanja. Čeka se Marko Pjaca, čeka se Raul Torrente, Jakirović sanja po jednog igrača u svakoj liniji.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali Dinamo je već uobičajeno česta tema stranih medija. Tu ima svakakvih napisa, pa su tako grčki mediji počeli Brunu Petkovića seliti u Olympiacos. Tamošnja gazzetta.gr navodi kako trener Olympiacosa Jose Luis Mendilibar želi svoje napadačke redove pojačati hrvatskim reprezentativcem, kako Grcima nije problem aktivirati Petkovićevu klauzulu od 2,5 milijuna eura. Ipak, tu se navodi i kako bi Petković u slučaju odlaska u Olympiacos mogao tražiti vrlo visoku plaću

MALOLJETNI PRVOTIMCI Jakirović krenuo s devet mladih 'wunderkinda': Najveće nade su trenerov sin i čudesni desni bek!

Englezi se pak bave Sandrom Kulenovićem. Tamošnji bristolpost.co.uk ekskluzivno najavljuje kako engleski drugoligaš Bristol City kreće po Kulenovića, sjajnog napadača koji je već dvaput odbio Nottingham Forest. Englezi pišu kako je Bristol City već kontaktirao "modre", iskazao im interes za 24-godišnjaka kojeg vide kao idealnog napadača uz izvjesnog Fallyja Mayulua.

ODLAZI BEZ ODŠTETE Dinamov promašaj od 4 mil. €: Nije se isplatio, ali... Za odlazak Šutala krive su i brojne ozljede!

Ipak, teško je očekivati da će po pitanju Kulenovića biti nekih konkretnijih dogovora, Jakirović želi zadržati napadača koji je prošle sezone zabio nekoliko ključnih golova u pohodu Dinama na još jedan naslov prvaka. U Maksimiru je za sada situacija jasna, Petković ima klauzulu od 2,5 milijuna eura, njegova budućnost u Dinamu nije sigurna, dok će Kulenović i dalje ostati u Maksimiru. Bez obzira na natpise Engeza.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 1/6 u ❤ 02.07.2024.

    Samo da se rijesimo Petkovica, njegove staticne i monotone igre i pretrcanih kilometara..Treba nam pravi agresivni, eksplozivni, okomiti napadac a ne glumac...Petkovic je otjeral, Gavranovica, Drmica a uspjel je i Belju...Tko to ne vidi nek se bavi sahom..

  • Palmanova 02.07.2024.

    daj sto dalje od tog che tnichkog kluba

  • kp 02.07.2024.

    Hahahaha pogotovo kulenovića taj neće igrati u eng.6 min.A petka da uzme bilo koji klub taj je velikan najbolji u Europi a u tom klubu će igrati malo više od kulenovića i može zaboraviti repku.Dinamo je za njega majka i HNL-a.Imam predosječaj da će se ozljediti zadnji tren ko i prošle godine i ostao u Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare