To je to što me zanima!

Dinamovi klinci igrali na +40 u 11 sati. Jednom igraču je pozlilo i morala je intervenirati hitna

Pitanje je gdje je došlo do propusta i tko je u HNS-u odlučio da je baš 11 sati pravi termin za odigrati utakmicu, u trenutku kada Hrvatskom vlada nesnosni toplinski val
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinamove juniorske momčadi u petak su igrali prvi susret nove sezone, a na Maksimiru je gostovala Mladost iz Ždralova. 'Modri' su slavili 3-1, opravdali ulogu favorita i pobjedom najavili večerašnji dvoboj Dinama i Šibenika (3-0), no dogodio se ozbiljan propust jer se utakmica igrala u 11 sati po nesnosnoj vrućini.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Šibenik 3-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Na igralištu je izmjerena temperatura od 40 Celzijevih stupnjeva, a na velikoj sparini nastradao je Luka Rešetar, igrač gostiju koji je i hrvatski U-18 reprezentativac.

Mladiću je pozlilo i morala je intervenirati hitna pomoć, na što je reagirao i potpuno "poludio" trener gostujućih Mario Kos.

Dogodio se propust

- Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti van, a ne igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja - rekao je nezadovoljni Kos pa prokomentirao utakmicu:

- Odigrali smo iznenađujuće dobro. Čestitam mojim igračima na herojski odigranoj utakmici. Mi smo stvarali prilike, dok je Dinamo svoje malobrojne prilike realizirao. Jednostavno, nismo smjeli ugroziti Dinamo, ali to je neka druga priča. Ponavljam još jednom, odigrali smo herojsku utakmicu i na tome čestitam igračima.

Pitanje je gdje je došlo do propusta i tko je u HNS-u odlučio da je baš 11 sati pravi termin za odigrati utakmicu, u trenutku kada Hrvatskom vlada toplinski val.

Inače, golove za Dinamo dali su Tomas Baković u 14. minuti, Mislav Ćutuk u 35. minuti i Petar Andrić u 54. minuti. Za goste je jedini gol u 74. minuti zabio Petar Ivančan.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • To ti tak ide i to ti je ta k 17.08.2024.

    Tom bildeu odma otkaz ! Frajer ugrozava zdravlje i zivote djece...

  • lucky edy 17.08.2024.

    Jadni su jer su Dinamovci,drugi klinci koji igraju nisu.Kakav naslov

  • lanai goga 17.08.2024.

    Banda iz hnsa i njihovi zakoni samo drpi briga te za mlade zivote dno dna u hnsu

Komentiraj...
Vidi sve komentare