To je to što me zanima!

Češki prvak potopio Dinamovog protivnika, Hrvati u Šahtaru uzeli bod Bologni, Moro igrao

Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Marino Pušić, a njegov asistent je Mario Stanić, promašio je penal u četvrtoj minuti utakmice. Nikola Moro počeo utakmicu za Bolongu, a Martin Erlić nije zaigrao
Vidi originalni članak

U susretu prvog kola nogometne Lige prvaka Sparta je u Pragu pobijedila RB Salzburg sa 3-0. Češki prvak je poveo već u 2. minuti golom finskog veznjaka Kaana Kairinena., a na 2-0 je povisio nigerijski napadač Victor Olatunji, a konačnih 3-0 postavio je albanski veznjak Qazim Laci.

Iako je Salzburg imao čak 71 posto posjeda lopte, oba su kluba imala po 11 udaraca, a češki je prvak bio puno konkretniji s četiri velike šanse i tri gola. S druge strane, pak, austrijski prvak nije imao nijednu veliku šansu. 

Podsjetimo kako će RB Salzburg 23. listopada ugostiti Dinamo u trećem kolu Lige prvaka.

Hrvatski trio osvojio bod

U drugom susretu Bologna i Šahtar odigrali su bez golova. Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Marino Pušić, a njegov asistent je Mario Stanić, je već u 4. minuti dobio kazneni udarac. Stefan Posch je srušio protivnika, a norveški sudac Rohit Saggi pokazao na bijelu točku.

Georgij Sudakov je pucao, ali je Lukasz Skorupski odlično obranio. Za Bolognu je do 69. minute igrao Nikola Moro, dok Martin Erlić nije ulazio u igru. Na suprotnoj strani nije zaigrao Bartol Franjić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dinamočinimise 19.09.2024.

    Ebeš ovaj sistem ta.kmičenja po ure triba za pronać Dinamo na tablici

  • HRFiume 18.09.2024.

    Ništa ne brinite dinamovci, ima Jakir taktiku za njih, stavit će dva golmana...😅😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare