To je to što me zanima!

Dinamov odgovor na Rakitića u Hajduku? Na meti je kolumbijski reprezentativac od 2 mil. eura

Tvrdi da su 'modri' već u pregovorima s igračevim agentom, ali u priči su i dva španjolska kluba. Prošle je sezone Ruiz odigrao 28 utakmica u klupskom dresu i zabio dva gola uz pet asistencija
Vidi originalni članak

Fokus hrvatske nogometne javnosti je na dolasku Ivana Rakitića (36) u Hajduk, ali nešto se 'kuha' i na Maksimiru. Naravno, teško da će se netko po zvučnosti izjednačiti s 'Raketom', ali na Maksimiru su 'označili' novu metu. Barem tako tvrdi argentinski novinar Mariano Olsen.

Naime, on tvrdi da aktualni hrvatski prvak želi dovesti kolumbijskog reprezentativca Daniela Ruiza (22) iz tamošnjeg Millonariosa, a prema Transfermarktu on vrijedi dva milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zafrkancija na treningu Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvrdi da su 'modri' već u pregovorima s igračevim agentom, ali u priči su i dva španjolska kluba. Prošle je sezone Ruiz odigrao 28 utakmica u klupskom dresu i zabio dva gola uz pet asistencija, a debitirao je i za kolumbijsku izabranu vrstu u prijateljskim utakmicama.

UMJESTO TRANSFERA - SUD Dinamo će tužiti Šotičekovog oca: Priče o zakulisnim igrama u klubu morat će braniti na sudu!

Nije bio dio kolumbijske reprezentacije na Copa Americi ove godine kad su u finalu izgubili od Argentine (prod. 1-0), a primarno igra na poziciji lijevog krila. No, može igrati i iza napadača, a po potrebi i na desnoj strani. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ALLinONE!! 21.07.2024.

    Da, pogotovo su dobre kupovine u zadnje dvije godine

  • wetwetwetwetw 21.07.2024.

    odgovor na kaj to točno? dolazak još jednog veterana koji nemre bežati? investiciju robnog lanca u novog blagajnika? već viđeno pumpanje atmosfere do gospe? tajni recept za fritule?

  • kajzanavekkadsamblokiran 21.07.2024.

    Zeko de kupi trenera. Tu smo najslabiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare