To je to što me zanima!

Dinamov junak Kulenović samo za 24sata: Prvi put svoj dres s utakmice nosim kući! Ide na zid

Nakon sudara s golmanom sve mi se zacrnjelo i nisam mogao spavati od adrenalina, ali i bolova u glavi i ramenu. Ne sjećam se ni akcije kod svoga gola, a tek nakon utakmice rekli su mi zbog čega je golman isključen
Vidi originalni članak

Uh, još mi se sliježu dojmovi svega što smo doživjeli u Salzburgu. I te pobjede, pa slavlja s navijačima, puno je emocija. Ovo je čudesna pobjeda za nas igrače, za navijače i klub, prva gostujuća pobjeda u Ligi prvaka nakon 26 godina. Pa tad nisam bio ni rođen, kaže nam jutro nakon Dinamove pobjede u Salzburgu jedan od junaka, Sandro Kulenović (24).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pobotchnick Leeyoobo 25.10.2024.

    Daj Kule smiri se. Kakva izjava da se ne sjećaš gola. Trebaš biti egzekutor hladne glave a ne euforičar. Samo se sjetim Šukera. Zamisli da je on izjavio da je toliko u euforiji da se ne sjeća jednog gola Salzburgu. Dobar dečko ali šamar da se dobije.

  • freeshooter 24.10.2024.

    ...svi moji dinamovci dostojanstveno slave veliku pobjedu... a tu su samo pacijenti sa dječjim komentarima... mene bi veselio svaki uspjeh našeg kluba u europi, no nažalost već dugo su to samo uspjesi dinama, no za sve biti će bolje, dogodine... i da, Kule legendo, idemo dalje...

  • NeispraniMozak 24.10.2024.

    Epska je to pobjeda, mogli bi reći, jer pobjedit nikad nemoćnijeg protivnika, koji od svakoga gubi 3-5 razlike, velika je to stvar. Ali kako poslije sna uvijek dođe java, koja može biti jako bolna uskoro, nije isključen ni novi rekord. Ajmoooooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare