To je to što me zanima!

Dinamo u lovu na Kolumbijce: Jedan je blizu, drugi izmišljotina

Dinamo će u utorak u prijateljskoj utakmici snage odmjeriti s makedonskim prvoligašem Vardarom, a tu će debitantske minute u modrom dresu upisati Sammy Mmaee
Vidi originalni članak

Dinamo je prema raznim napisima ozbiljno zagrizao za kolumbijsko tržište. I svakog dana se u medijima spominju neka nova imena koja su s tog područja zanimljiva hrvatskom prvaku. Kako to obično biva, neke su stvari točne, neke pak potpuno drugačije nego što se prikazuju u javnosti. Točnije, Dinamo je i dalje zainteresiran za Juana Cordobu, dok je opcija s Danielom Ruizom tek - izmišljotina argentinskih medija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sportski direktor Marko Marić već dulje vrijeme u Maksimir želi privući Juana Cordobu, 21-godišnjeg krilnog igrača Deportivo Calija. Riječ je o hitrom igraču, ljevaku na desnoj strani, nogometašu kojeg je struka u Maksimiru ocijenila kao zanimljiv potencijal. I bez obzira što se "ništa ne događa danima", priča između Dinama i Cordobe ide prema planu.

ZANIMLJIVA SEZONA ANKETA Tko će biti prvak HNL-a?

Kako smo već pisali, njegov je agent bio zainteresiraniji za odlazak u MLS, dok sam igrač želi u Dinamo. Zagrepčani su Kolumbijcima poslali zanimljivu ponudu, dali im više i od AEK-a, ta priča ide u dobrom smjeru. U Kolumbiji je u subotu bio njihov najveći praznik (Dan nezavisnosti), jučer je bila nedjelja, pa će se pregovori između Dinama i Deportivo Calija nastaviti ovih dana. 

Daniel Ruiz je - klasična patka. Ili bolje rečeno, izmišljotina argentinskih medija. Kako saznajemo, Dinamo niti u jednom trenutku nije razmišljao, niti skautirao nogometaša tamošnjeg Millionariosa. Ta priča ne drži vodu, Ruiz sasvim sigurno ovog ljeta neće završiti u Maksimiru.

MAKSIMIRSKI DRAGULJ Dobitnik Dinamovih priprema: Noa Mikić opet oduševio struku, Jakirović mu mora dati minuta!

Dinamo će u utorak od 19 sati na Maksimir dočekati Vardar, Sergej Jakirović će protiv Makedonaca na teren poslati sve raspoložive snage. A to znači kako će debi u Dinamovom dresu upisati i marokanski branič Samy Mmaee. Novopečeni igrač Dinama od subote trenira s prvom momčadi, fizički je u dobrom stanju, pa će protiv Vardara dobiti određene minute. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Šandor Romano 22.07.2024.

    Vidjela sam grad bez ljudi pjeva sevka a i bez navijača

  • Šandor Romano 22.07.2024.

    Da Mmaeee koja sprdačina od kluba

  • imaš alfa,beta,gama... 22.07.2024.

    A treći dila drogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare