To je to što me zanima!

Dinamo razočarao u Lendavi: Prvotimci još jednom podbacili, mladi klinci pokazali puno više!

Na kraju Jakirovića ne brine poraz, ne brine niti rezultat, već Dinamova igra u prvom poluvremenu. Marko Rog je u tri minute u nastavku napravio više prekršaja nego sva tri veznjaka u prvih 60 minuta!?
Vidi originalni članak

Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici poražen (2-0) od ukrajinskog prvoligaša Krivbasa u dvoboju koji se igrao 2x60 minuta. Zagrepčani nisu bili dobri, Sergej Jakirović mora biti malo zabrinut. Ne brine ga poraz, ne brine rezultat, već način na koji su "modri" (posebice ona udarna momčad) bili nemoćni protiv ukrajinskog suparnika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 29

  • Makeba 18.07.2024.

    Kad je Jakiru rezerviran autobus za Široki ?

  • imaš alfa,beta,gama... 18.07.2024.

    HNL je poluinvalidna liga u kojoj su zvijezde igrači koje su potjerali iz Italije,Grčke,Kine,koji su došli s bauštele iz Njemačke i slično,pa i nije čudo da su nekima Farski otoci praktički LP.

  • James Hetfield 18.07.2024.

    Vidim, magarci se naslađuju za ovu nebitnu utakmicu. Oni su pobjedili Murinja u isto takvoj nebitnoj utakmici i odma su prvaci svijeta. No, ubrzo dolazi vrijeme pravih utakmica pa ćemo vidjeti gdje pas jaja nosi. Ono jedino što kod nas ne valja je trener. Jakirović jednostavno nije kapacitet za jedan takav klub kao što je Dinamo. Za početak- Ademi, Ristovski- lagano iz prve postave i neka ulaze po potrebi pola sata. Špikić- out iz Dinama čim prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare