To je to što me zanima!

Dinamo rasprodao ulaznice za utakmicu u Salzburgu i objavio: Prvi put imamo 50.000 članova

'Modre' će u Austriji bodriti najmanje 1500 njihovih članova koji su iskoristili pravo prvokupa i za 45 eura kupili ulaznicu za dvoboj trećeg kola Lige prvaka
Vidi originalni članak

Dinamo je dva dana prije utakmice protiv Salzburga u Ligi prvaka (srijeda, 21 sat) rasprodao ulaznice za gostujući sektor svojim članovima po cijeni od 45 eura, što znači da će u austrijskom gradu imati podršku najmanje 1500 svojih navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakako da to, kao što je uostalom bilo i u Münchenu, neće biti jedini dio stadiona koji će navijati za "modre". Hrvatski prvak trebao bi imati solidnu podršku i na drugim tribinama. Također, razgrabljene su sve ulaznice za tribinu zapad dolje za utakmicu protiv Borussije Dortmund 27. studenog.

Dinamo se u ponedjeljak pohvalio i povijesnim jubilejem od 50.000 članova. Prije više od mjesec dana pao je godišnji rekord iz 1982. od 42.000 članova, a sad je klub, kako piše, "nastavio pisati novu povijest i prešao granicu pojedinaca koji su članstvom odlučili biti dio nevjerojatne priče".

"Ovaj trenutak pokazuje kako Dinamo nije samo klub – Dinamo je obitelj. Dinamo su generacije navijača koje su odrasle uz naše uspjehe i izazove, koje su slavile naše pobjede i bile uz nas kako u lijepim trenucima, tako i u onim nešto težim i izazovnijim. Ovi članovi nisu samo broj na papiru; oni su srce i duša ovog kluba, temelj na kojem gradimo budućnost", pišu u Dinamu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Doktor Petkoviić 21.10.2024.

    50 000 stvarnih clanova a ne 130 000 fiktivnih ko ajdug...

  • KAJ DA 21.10.2024.

    reba pitati Bjelicu kaj je delal sa momcadi dva tjedna da nemaju zelje, volje, htijenja, niti agresivnosti...Gdje je taj atomski, preporodjeni Dinamo...Prije nam je tu spiku prodaval Jakirovic, sada Bjelica, tko bu treci?? Neno, bolje da si decke vodil trceci na Sljeme, nego kaj ste se tri dana brckali u toplicama a onda tri dana odmarali od svega toga...Sramota za Zajeca, Marica i cijelu upravu kaj to financiraju, dozvoljavaju i mirno gledaju!!!!

  • Neprilagodjen 21.10.2024.

    Bilo bi bolje da moji u Dinamu trose energiju na dovodjenje kvalitetnih igraca a ne otpatku koje nitko nece...Bilo bi bolje da moji u Dinamu trose energiju na t reniranje, uigravanje taktike, fizicke spreme, volje, zelje i htijenja igraca..I na kraju bilo bi bolje da moji u Dinamu trose energiju pronalazenja psihologa koji bi pruzio strucnu pomoc Bjelici i igracima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare