To je to što me zanima!

Dinamo rasprodao tribinu za derbi s Hajdukom na Maksimira

Svega četiri dana nakon Hajduka, Dinamo gostuje kod Bayerna u prvom kolu Lige prvaka, a i u Münchenu se očekuje velik broj Bad Blue Boysa
Vidi originalni članak

Dinamo je službeno objavio da je rasprodana tribina zapad dolje za derbi protiv Hajduka! Preostale su samo još ulaznice za tribine sjever gore i zapad gore. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagreb je u euforiji oko "plavih" koji su sjajno krenuli u sezonu i izborili nastup u skupinama Lige prvaka. Svega četiri dana nakon Hajduka, Dinamo gostuje kod Bayerna u prvom kolu Lige prvaka. 

BIVŠI DINAMOVAC Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju. Osjećam da dolazi taj dan...'

Utakmica je na rasporedu od 20 sati, a sudit će je Igor Pajač. Prijenos je na MAX Sportu 1. Dinamo je trenutačno vodeća momčad HNL-a s 13 bodova, a Hajduk je treći s 11. "Modri" su favoriti za pobjedu s koeficijentom 1,65, dok je tečaj na neriješen rezultat 4, a na pobjedu Hajduka 7. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jopazg 13.09.2024.

    Hoce biti neka tocka sa slonovima? A levaja na trapezu?😄

  • zabijanjedojaja 13.09.2024.

    pljuštat će golovi, ostavke i otkazi večeras...sve na hajdukovoj strani

  • NEOPISIVO_2 13.09.2024.

    Umjesto kiše biti će golova ko kiše. Jedino što očekujem je gas do daske i nema taktiziranja dok ne pukne petarda. Pa mi takvima u Europi napunimo mrežu za pola sata i onda odmaramo glavne igrače za slijedeću utakmicu. Ako se stavi od početka Kulenovića, Sučića i Cordobu onda je kontinuirano trpanje dok ih se ne zamjeni. Kulenović je neopravdano izostavljen sa spiska za reprezentaciju i sigurno neće imati milosti prema Dalićevom Hajduku, pa očekujem projektile sa svih strana, tako da će se i vrazi čuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare