To je to što me zanima!

Dinamo rasprodao stadion za posljednju utakmicu sezone

Spektakl će svoj vrhunac doživjeti na Trgu bana Jelačića kada će se organizirati velika proslava s navijačima. Modre će na stadionu gledati oko 23 tisuće navijača
Vidi originalni članak

Dinamo je na svojim stranicama objavio kako je rasprodao stadion za utakmicu posljednjeg kola protiv Rudeša koja se igra u nedjelju od 17:30 na Maksimiru. Dinamo je unatoč turbulentnoj sezoni osvojio trostruku krunu i tako ljeto dočekao na najbolji mogući način. Veliku ulogu u ovoj teškoj sezoni imali su navijači koji su klub podržavali u najtežim mogućim situacijama, a sada će svoj klub ispratiti na odmor u velikom stilu. Plave će u posljednjoj utakmici gledati oko 23 tisuće navijača.

KLUPA JE SIGURNA Dinamo je završio nagađanja, a 'Profa' sve odobrio: Idemo dalje

"Od ponedjeljka do četvrtka rasprodane su tribine sjever dolje, sjever gore, zapad dolje i zapad gore, a kako je danas rasprodana i tribina jug, to znači da je dva dana uoči utakmice rasprodan sav raspoloživ kapacitet stadiona Maksimir za navijače Dinama. 

Utakmica se igra u nedjelju, 26. svibnja u 17:30 sati, a Dinamo će imati sjajnu podršku s tribina. Podsjetimo, nakon završetka utakmice, na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi proslava naslova na Trgu bana Jelačića.", objavljeno je na stranicama zagrebačkog kluba.  

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zera 25.05.2024.

    Al je ulaz slobodan pa prasci nahrlili.

  • Komisija 24.05.2024.

    Dolaze i ovi špaiz navijači

  • prcprc1982 24.05.2024.

    Sramota za HRT što neće prenositi utakmicu sa Maksimira, već su odabrali utakmicu Rijeka -Slaven....

Komentiraj...
Vidi sve komentare