To je to što me zanima!

Dinamo pronašao napadača? Stiže iz belgijskog prvaka, evo koliko će koštati taj transfer...

Riječ je o švicarskom napadaču koji je proljetni dio prošle sezone odigrao u Schalkeu, a prije toga je briljirao u dresu belgijskog prvaka i osvajača Kupa Royal Antwerpa
Vidi originalni članak

Michael Frey (29) uskoro bi mogao postati novi igrač Dinama.

Švicarski napadač je član belgijskog prvaka i osvajača Kupa Royal Antwerpa, a igrao je i za Young Boys, Luzern, Lille, Zürich, Fenerbahče, Nürnberg, Waasland Beveren i Schalke. Riječ je o napadaču čija tržišna vrijednost iznosi dva milijuna eura, a njegov bi dolazak u Maksimir "modre" koštao milijun eura, uz godišnju plaću od 500 tisuća eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo već dulje vrijeme traži špicu koja bi proširila konkurenciju u vrhu napada, a poslije neuspješnih pokušaja dovođenja Belje i Frigana, u Maksimiru su se okrenuli inozemstvu.

Frey iza sebe ima iskustvo igranja u dvije "lige petice", a prošle je sezone briljirao u dresu Royal Antwerpa (20 utakmica, osam golova), pa na zimu otišao na posudbu u Schalke, gdje nije zabio niti jedan gol.

Njegov dolazak u Dinamo želi Dario Šimić, o njemu već sve zna i Igor Bišćan, ali se još čeka "zeleno svjetlo" uprave kluba. A ono bi moglo stići već večeras, možda i sutra kad Vlatka Peras pokaže "palac gore", uz pomoć ostalih članova uprave (Podnar i Tomačić) dopusti Šimiću da krene u akciju dovođenja 29-godišnjeg napadača.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • krešimirko13 22.07.2023.

    U sezoni zabio osam golova. Baš da je briljirao, teško...

  • 21.07.2023.

    Ovaj novi dinamo me sve vise podsjeca na one dane kad nam je machado nosio desetku

  • Toto87 21.07.2023.

    kad mu ide, jako dobar napadac. pratijo sam ga dok je igrao za young boyse i u bundesligi. prava spica, koja dinamu fali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare