To je to što me zanima!

Dinamo odbio novu ponudu Fiorentine za Martina Baturinu? Brekalo sve bliže Španjolskoj

Klub iz Firenze ponudio je 15 milijuna eura fiksno i pet milijuna eura kroz bonuse za usluge hrvatskog reprezentativca. Također, Dinamo bi pripalo 10 posto od buduće prodaje, ali "modri" su odbili tu ponudu
Vidi originalni članak

Prijelazni rok završava večeras u većini liga petice, a Martin Baturina (21) još je uvijek igrač Dinama. Za njegove usluge zagrizla je Fiorentina, ali sportski novinar i insajder za transfere Lorenzo Lepore piše kako je Dinamo odbio najnoviju ponudu Talijana.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub iz Firenze ponudio je 15 milijuna eura fiksno i pet milijuna eura kroz bonuse za usluge hrvatskog reprezentativca. Također, Dinamo bi pripalo 10 posto od buduće prodaje, ali "modri" su odbili tu ponudu. 

Baturina prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a cijena mu može samo rasti s nastupima s Dinamom u Ligi prvaka. Ove je sezone u pet utakmica ostvario četiri asistencije i pokazao da se radi o zaista klasnom igraču. 

Lepore piše i da je Josip Brekalo (26) vrlo blizu španjolskom Getafeu. Nakon povratka s posudbe iz Hajduka, povremeni hrvatski reprezentativac još uvijek traži klub u kojem će provesti ovu sezonu, ali čini se da će putem Madrida

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Milovani 31.08.2024.

    Sutra putuje prodani je la pa pa

  • KAJ DA 31.08.2024.

    Fala ti Zeko kaj si izvukel Dinamo iz bosanske močvare i nas purgere stavil na pijedestal...

  • 31.08.2024.

    Nakon ove sezone ide on za 50 mikica

Komentiraj...
Vidi sve komentare