To je to što me zanima!

Dinamo objavio cijene za derbi: Ulaznice za Hajduk i do 30 eura

Dinamovi navijači ove sezone u velikom broju pohode Maksimir, pa je sasvim izvjesno kako se na velikom derbiju poslije reprezentativne stanke opet očekuje dobra atmosfera i pun stadion...
Vidi originalni članak

U Maksimiru su objavili cijene ulaznica za veliki derbi hrvatskog nogometa, dvoboj Dinama i Hajduka koji je na rasporedu u petak 13. rujna. Zagrepčani su u reprezentativnu stanku ušli kao vodeća momčad HNL-a, nogometaši Sergeja Jakirovića su u prvih pet kola upisali četiri pobjede i jedan remi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dolazak Hajduka izaziva veliko zanimanje u Zagrebu, pa je sasvim jasno kako će maksimirski stadion na još jednom derbiju biti pun do posljednjeg mjesta. Naravno, bez istočne tribine koja nije u funkciji. Cijene ulaznica za derbi iznose od 12 do 30 eura, dok će one za članove zagrebačkog kluba biti nešto manje.

NA RADNI DAN Sad je i službeno: Promijenili su termin derbija Dinamo - Hajduk

Za tribinu zapad dolje navijači (koji nisu članovi) trebaju izdvojiti 30 eura, tribina zapad gore "košta" 20 eura, sjever dolje iznosi 15, a sjever gore 12 eura. Članovi kluba imaju pravo na popuste, njima će ulaznice za svaku tribinu biti pet eura jeftinije.

NOVI NAPADAČ Dinamo u Bundesligi pronašao novo pojačanje za Ligu prvaka!

Pravo prvokupa imaju članovi kluba, oni će već svoje ulaznice za veliki derbi moći nabaviti od utorka 3. rujna putem online servisa https://tickets.gnkdinamo.hr/. Prvokup ulaznica fizičkim putem za članove kluba na Ticket pointu počinje sedam dana kasnije u utorak 10. rujna. Svi ostali navijači po svoje ulaznice mogu tek na dan utakmice...

Cijene ulaznica za članove Dinama:
Tribina zapad dolje - 25 eura
Tribina zapad gore - 15 eura
Tribina sjever dolje - 10 eura
Tribina sjever gore - 7 eura

Cijene ulaznica za sve ostale navijače: 
Tribina zapad dolje - 30 eura
Tribina zapad gore - 20 eura
Tribina sjever dolje - 15 eura
Tribina sjever gore - 12 eura

Idi na 24sata

Komentari 43

  • KAJ DA 03.09.2024.

    Lako za utakmice..Bolje se pripremite da ne izgledate jadno ko protiv Rijeke sa kukavickim i defanzivnim pristupom...Jakire, ak ne pobijedis ove amatere bar sa 3-0, sam daj ostavku..

  • hollandez 02.09.2024.

    Kakav je to spektakl hajduk nikad losiji  strahota

  • NeispraniMozak 02.09.2024.

    Dinamu od karata treba dati samo onoliko koliko dobiju prosječno u HNL-u, ostatak Hajduku. Nemaju oni šta extra zarađivat na našoj atraktivnosti i magiji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare