To je to što me zanima!

Dinamo nije jedini! Svi hrvatski prvoligaši zaradit će zato što su 'modri' izborili Ligu prvaka...

Dinamo je inkasirao minimalno 22 milijuna eura, a financijsku korist imat će i ostali hrvatski prvoligaši zahvaljujući Uefinom fondu za solidarnost
Vidi originalni članak

Dinamo je demonstracijom sile u dvomeču protiv Qarabaga (3-0, 2-0) osigurao mjesto u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, koje će biti znatno drugačije u odnosu na ono što smo naviknuli gledati. Umjesto uobičajene grupne faze, prva faza natjecanja bit će odigrana u ligaškom formatu, a broj sudionika povećan je s 32 na 36 klubova. Samim time, plodovi novog formata Lige prvaka još su slasniji nego prije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je inkasirao minimalno 22 milijuna eura, a financijsku korist imaju i ostali hrvatski prvoligaši. I to ne samo Rijeka, koja je u igri za plasman u Konferencijsku ligu, već svi klubovi HNL-a.

Naime, svi hrvatski prvoligaši dobit će između 550,000 i milijun eura zahvaljujući Dinamovom plasmanu u Ligi prvaka zbog Uefinog fonda solidarnosti, kojim želi pomoći klubovima iz niže rangiranih liga financijskim putem.

Taj je fond Uefa povećala sukladno novom formatu Lige prvaka, ali još uvijek nije poznato koliko će zaraditi hrvatski prvoligaši. Ali u svakom slučaju, oni će širokih ruku dočekati financijsku injekciju...

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVLJE U SVLAČIONICI DINAMA

Idi na 24sata

Komentari 117

  • tuti fruti 11 29.08.2024.

    Jakirović dobro odigro sa japancem.Dosta je brzina i da sljedi igrača dovoljno je da mu smeta te umorio protivničkoga igrača.

  • zenymen 29.08.2024.

    sad će ovi s juga govoriti kako je Dinamo imao laganog protivnika a oni jako teškog

  • saruman 1 29.08.2024.

    Gostujućih smije doći 8 navijača po kapacitetu stadiona Maksimir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare