To je to što me zanima!

Dinamo je u 6600 utakmica u povijesti samo jedanput teže izgubio nego u Münchenu...

Društvenim mrežama i dalje kruže podbadanja i šale, pa se tako pojavilo ime kluba koji je još lošiji od Dinama: u četiri utakmice Bayern im je zabio 84 gola!
Vidi originalni članak

Ima jedan klub gori od Dinama, kojem Bayern zabija više. I to redovito! Zove se Rottach Egern, igra u devetoj njemačkoj ligi i skoro svake sezone odigra pripremnu utakmicu s Bayernom na ljeto, jer bavarski velikan koristi njegove terene tijekom priprema. Ovoga je ljeta bilo 14-1, prošle godine 27-0, a u zadnje četiri utakmice ukupna je gol razlika 84-3. Onda je Dinamo, protiv kojeg Bayern u zadnje tri međusobne utakmice ima gol razliku 16-2.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, kad primite devet golova od bilo koga, a pogotovo u natjecateljskoj utakmici, pa još ktome u ozbiljnom natjecanju kao što je Liga prvaka, izloženi ste podbadanju, sprdnji. I Dinamo je toga svjestan.

ZEZANCIJA NA RAČUN 'MODRIH' Internet ismijava Dinamo nakon debakla. Ovo su najbolje fore...

Povijesne knjige otkrivaju da je klub samo jedanput u povijesti doživio teži poraz! Naime, prema podacima kojima barata Dinamov kroničar Miroslav Tomašević, u više od 6600 natjecateljskih i prijateljskih utakmica klub je gore stradao samo 1912. godine. Kada se zvao Građanski i izgubio je od Concordije 9-0 u prvenstvu Hrvatske i Slavonije.

A triput prije Bayerna izgubio je sa sedam golova razlike: iste te 1912. također protiv Concordije (7-0), zatim 1919. protiv češke vojne momčadi 7-0 i na pripremnom turniru u Mostaru u veljači 1980. od Veleža 9-2.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dinzag 20.09.2024.

    Hoćete li sad svaki dan o tome pisati.Baš me zanima da li bi io Hajduku tako oisali ili bi tražili opravdanja.Tironi da li možeš nekad nešto napisati pozitivno o Dinamu kao što je to radio tvoj otac koji je za razliku od tebe bio pravi dinamovac.

  • UGODNI 20.09.2024.

    Dinamo ili gradanski?

  • josip204 20.09.2024.

    I što onda

Komentiraj...
Vidi sve komentare