To je to što me zanima!

Dinamo je sada u istoj tablici uz Real, Barcelonu, City, Bayern... I još će godinama drmati HNL-om

Dok domaća konkurencija prodaje najbolje igrače za 4-5 milijuna kako bi imala za plaće, Dinamo će s ovih 20-30 milijuna eura toliko pobjeći ostatku lige da bi mogao još dugo, dugo dominirati
Vidi originalni članak

Kad je Marko Pjaca, koji u ovom trenutku nije hrvatski reprezentativac, njihao Jafargulijeva testirajući mu refleks i izdržljivost zglobova pa robbenovski ljevicom pogodio suprotni kut, u Zagrebu se pucalo, stotinjak je Dinamovih navijača u vrućem Bakuu skočilo, Baturina se primio za glavu kao da ne vjeruje čemu je svjedočio... A trener Jakirović? On je samo sjedio. Ozbiljnog pogleda, koji je odavao jedino olakšanje. Jer u podsvjesti mu je čvrsto stajalo upozorenje od prošle sezone, kada je dvaput prokockao dva gola prednosti, protiv Sparte pa PAOK-a.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sportske Starosti 28.08.2024.

    Greška u članku: Dinamo dobiva minimalno 34m eura, a budžet je pao na 50m eura.

  • To ti tak ide i to ti je ta k 28.08.2024.

    Jos 20 godina fritula za juzni klubic...

  • camargue 28.08.2024.

    Hajduk bi mogao nešto naučiti od Dinama, npr. da manje igra "srcen", a više koristi pamet i razum. Isto tako i kako se vodi klub, gdje je mjesto "ulici" u klubu, kako se razgovara s igračima, trenerima, sucima., kako se poslovno vodi klub kao tvrtku a da se ipak očuva igra, kako se živi za tim i što znači timski rad gdje svatko treba odigrati svoju ulogu...... U Hajduku je i miran, uljudan dijalog u bilo kojoj strukturi kluba dan danas nepoznanica, a utjecaj ulice je toliki da igrači uopće ne mogu odigrati kako spada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare