To je to što me zanima!

Dinamo je besplatno doveo Hrvata iz francuske druge lige

U najvećem sam i najuspješnijem hrvatskom klubu. Kad se pruži prilika, pokušat ću je zgrabiti objeručke, rekao je Ivan Filipović nakon potpisa za "modre", gdje će biti zamjena Ivanu Nevistiću
Vidi originalni članak

Ivan Filipović (29) novi je golman Dinama. Slavonac je stigao u Maksimir kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s francuskim drugoligašem Paris FC-om, gdje je jedno vrijeme bio suigrač aktualnom Dinamovu braniču Maximeu Bernaueru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rođen je u Slavonskom Brodu, karijeru je počeo u županjskom Graničaru, a sa 17 godina stigao je u juniore Cibalije, za koju je branio u Drugoj HNL i 2015. prešao u Lokomotivu, gdje je svlačionicu dijelio s Danijelom Zagorcem i Dinom Perićem. Tamo se nije uspio nametnuti, put ga je vodio na posudbe u drugoligaša Sesvete gdje ga je trenirao Sergej Jakirović pa u Koprivnicu, gdje se afirmirao kao prvi golman Slaven Belupa i branio u 77 utakmica. U Pariz je otišao 2021., a u tri godine skupio je svega 37 nastupa.

Dinamu će Filipović pomoći zaoštriti konkurenciju na golu. Nedavno su u Maksimiru produžili ugovor s Ivanom Nevistićem, a veteran Danijel Zagorac (37) preuzet će ulogu trećeg golmana. Filipoviću je menadžer Ivan Cvjetković, koji je nekad vodio brigu o karijeri Marija Mandžukića, a danas, među ostalim, i Brune Petkovića.

- Iznimno mi je drago i počašćen sam što mi je Dinamo pružio priliku da postanem dio njihove momčadi. Radi se o najvećem i najuspješnijem hrvatskom klubu, a količina nogometnog talenta i znanja prisutnog u njihovoj svlačionici nešto je što samo po sebi predstavlja ogroman motiv da svakodnevno radim na sebi i iz dana u dan pokušavam biti sve bolji. Navijačima mogu obećati da ću na svakom treningu davati sve od sebe, a kad se pruži prilika, pokušat ću je objeručke zgrabiti i na taj način dokazati klubu da mi je s razlogom ukazao povjerenje - rekao je Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • KešićIsBack 01.07.2024.

    Teško je kad se nema. dobri su i besplatni. 🐿️

  • kicovz 01.07.2024.

    dajte mu šanse i za bernauera se tako pričalo, a ispao po meni jako dobar transfer

  • Marson 01.07.2024.

    A vidi face, kao da su ga kandžijom natjerali da potpiše za Kriminamo.😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare