To je to što me zanima!

Dinamo jači za osam igrača!? Jakiroviću iz unutarnjih redova stižu ozbiljna ljetna pojačanja...

Trener Dinama je do toliko važnog naslova stigao bez Moharramija, Perića, Kačavende, Emrelija i Stojkovića (nitko nije odigrao ni minute na proljeće), uz limitiranu minutažu Ogiware, Ademija i Roga. Respekt!
Vidi originalni članak

Dinamo se poslije osvajanja još jednog naslova okreće finalu Kupa i ljetnom prijelaznom roku. U Maksimiru su svjesni kako je ovo ljeto ključno za budućnost kluba, kako si u klubu više ne smiju dozvoliti pogreške kakve su tijekom prijelaznog roka radili prošle sezone. Ovoga puta moraju biti agresivniji, dovoditi bolje igrače, s nekim pojačanjem i pogoditi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25__sati 17.05.2024.

    Ja se bojim kad Dinamo počne dovoditi pojačanja.Svim tim skautima treba dati otkaz.Pokupiti igrače Osijeku,Rijeci,Lokomotivi,moš mislit skautiranja.Ajd ti dovedi mlade dečke izvana,pa da bude par Olma.

  • kp 16.05.2024.

    Znači ništa od dobrog igranja u EU lopina mamić(pobjegulja) bar je znao dovesti neku zvijezdu ili je stvoriti.Dinamo prvak a igrača nema ni za Belgisku ligu a kamoli da odu u LP.Unazad 20 god.zarađivali lovu na jednom igraču Olmo je koštao ko sad cjeli Dinamo a sad vrijednost Dinama vrijedi 10 mil.na svim igračima plus čistačica.

  • tuti fruti 11 16.05.2024.

    Na tv prenosu komentator prijenosa nezna razliku od stative i grede.Onda puno priča svašta umjesto da veli ime igrača koji dodaje loptu i koji prima loltu.Koda je nogomet na tv novoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare