To je to što me zanima!

Dinamo i dalje ne pušta Sučića, evo kakva je nova ponuda!

Agent mladog igrača je stigao u Austriju, još na tribinama stadiona u Lendavi razgovarao s članom IO-a Krešimirom Mlinarićem, danas dugo sastančio s Markom Marićem...
Vidi originalni članak

Petar Sučić i dalje je u Bad Radkersburgu, mlada zvijezda Dinama trenira kao da će još sto godina ostati u Maksimiru. Dinamo ga i dalje ne pušta u Italiju, iako novi prvoligaš Como ne odustaje od nadolazeće zvijezde hrvatskog nogometa. Posljednja ponuda glasi: Dinamu 7,6 milijuna eura, uz milijun eura bonusa i 10% od sljedećeg transfera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, u Maksimiru još "ne grizu", iako su svi svjesni kako ta ponuda zadovoljava financijske apetite hrvatskog prvaka. Ali Dinamo se nekako nije spreman odreći 20-godišnjeg veznjaka, čelnici izvršnog odbora (koji o svemu odlučuju) vjeruju kako bi prodaja Sučića u ovom trenutku bila pogrešan korak u izgradnji moćnog Dinama.

DINAMOV ŠPANJOLAC Raul Torrente: Dečki me zezaju oko 'Inspektora Torrentea', htio bih krenuti putem Danija Olma!

Talijani neće na odluku "modrih" dovijeka čekati, pa je u Austriju stigao i agent Dinamovog veznjaka Tomislav Živko. On se za Sučića brine još otkako je ovaj imao 16 godina, nešto kasnije ga iz Mostara doveo u Dinamo. Živko je svojim dolaskom u Austriju odlučio pojačati pritisak na "izvršnjake"; napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi Sučić ipak završio u Comu.

Tako se još na tribinama stadiona u Lendavi zadržao u duljem razgovoru s članom IO-a Krešimirom Mlinarićem, danas smo ga vidjeli u ozbiljnom razgovoru sa sportskim direktorom "modrih" Markom Marićem. Naš je dojam kako se Dinamu ne žuri, kako u ovom trenutku ne žele ostati bez Sučića, iako su svjesni kako je ovaj financijski paket dobar za sve tri uključene strane. Za sličan novac Dinamo je napustio - Luka Ivanušec.

MODRI PROBLEMI Opet padaju dionice Bernauera! Nevistić i dalje izvan treninga, Hoxha 'out' zbog ozljede tetive

Sučić bi u Italiji godišnje zarađivao oko 850.000 do 900.000 eura, Dinamo mu, jasno, taj novac ne može ponuditi na godišnjoj bazi. Ali mu može pojačati aktualni ugovor.

Mladi nogometaš šuti i radi, na svakom treningu ide maksimalnim angažmanom, kod njega se ne osjeća nikakva nervoza zbog potencijalnog transfera. U ovoj je priči i dalje sve otvoreno, ponuda Talijana je i više nego dobra, ali nam se čini kako je Sučić (trenutačno) bliže ostanku.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Firefox_1 15.07.2024.

    Placena kampanja, koja ima malo veze sa istinom.

  • KAJ DA 14.07.2024.

    Dečko mora ostati....Druge godine bu vrijedil duplo...

  • KešićIsBack 14.07.2024.

    Teško je da ..ali dat će ga oni i za manje kad zagusti. . za cca 10 dana kad bude trebalo za plaće 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare