To je to što me zanima!

Dinamo ga platio tri milijuna eura pa je propustio cijelu sezonu. Sad se opet ozlijedio

Stojković je zaradio rupturu zadnje lože na pripremama za novu sezonu i propustit će do tri tjedna, što znači kompletne pripreme
Vidi originalni članak

Dinamo je prošlog ljeta doveo Luku Stojkovića (20) iz Lokomotive za tri milijuna eura. Nakon što je gotovo cijeli prijelazni rok trajalo povuci-potegni u pregovorima, ovaj talentirani krilni napadač ipak je pristigao na Maksimir kao zamjena za Luku Ivanušeca i veliki zalog za budućnost.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trebao je krenuti od prve minute protiv Rijeke krajem kolovoza, ali ozlijedio se na zagrijavanju i potrgao križne ligamente. Hvatao se za glavu Dinamov dijamant, kao i Sergej Jakirović koji je tada ostao bez velike nade. Stojković se oporavljao cijelu sezonu, zaigrao u posljednjem kolu protiv Rudeša te spreman i zdrav dočekao pripreme za novu sezonu.

Bio je izuzetno motiviran u naumu da se nametne Jakiroviću i dokaže zašto ga godinama mnogi zovu jednim od najvećih hrvatskih talenata. No, kada se pehovi nakaleme na tebe, teško ih se otarasiti. To je na svojoj koži osjetio mladi dinamovac.

Stojković je zaradio rupturu zadnje lože na pripremama za novu sezonu i propustit će do tri tjedna, što znači kompletne pripreme! Loše su to vijesti za Dinamo koi je na njega potrošio veliki novac, ali i za mladog hrvatskog reprezentativca. Trebao bi se vratiti pred početak sezone i prvo kolo HNL-a, ali propustit će cijele pripreme i priliku da se nametne. A za to vrijeme će konkurencija biti u punom ritmu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • baba strumpf 06.07.2024.

    Bome ništa od tog Stojkovića

  • Mata10 06.07.2024.

    Još ćemo mi zakukati za Vidovićem. Baturina ne može odigrati tri utakmice u nizu a Stojković mu kao trebao biti konkurencija. I što sad? Ajduk dovodi starce a mi invalide.

  • zagorac2 06.07.2024.

    sve su to invalidi koji nikad ne donose nikaj osim sebi veliku placu a Dinamo je pun takovih ko Peric, Stojkovic, Kacavenda i td. i sad je Zeko jos dovel Pjacu koji ni u Rijeci nije pokazal puno bez razlike kaj ga mediji guraju u Reprezentaciju, od Pjace isto nece biti nista i umjesto Pjace da je Zeko zadrzal mladog, zdravog Vidovica to bi bilo o.k ali Vidovic im je bio preskup dok ovi invalidi nisu makar dobivaju velike place a ne igraju, bravo Zeko, bilo bi dobro znati koliko je od te love za Pjacu otislo u Zekin djep ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare