To je to što me zanima!

Dinamo će od sljedeće sezone imati nove dresove! Pod ovim sponzorom Bayer je briljirao

Iznimno sam zadovoljan što je GNK Dinamo potpisao novi ugovor o suradnji s prestižnim proizvođačem sportske opreme, Castoreom. Njihova težnja za kontinuiranim napretkom savršeno se uklapa u filozofiju našeg kluba, rekao je Zajec
Vidi originalni članak

Adidas je obilježio jednu čudesnu eru Dinama. Od 2017. godine, otkako su potpisali sponzorstvo, 'modri' su osvojili sedam naslova prvaka u nizu i igrali četvrtfinale Europske lige protiv Villarreala prije tri godine. Ipak, došlo je vrijeme za rastanak. Dinamo je potvrdio kako je istekao ugovor s Adidasom i od sljedeće sezone dresove i ostalu opremu dizajnirat će im britanski Castore!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
- Castore je poznat po svojoj misiji stvaranja najlakše, najizdržljivije i najperformantnije sportske odjeće. Njihov slogan "Better Never Stops" savršeno se uklapa u profil GNK Dinamo, kluba koji svakodnevno teži napretku kako na nogometnom travnjaku, tako i u odnosima sa sponzorima, navijačima i članovima kluba. Zajedničkim naporima, a uzevši u obzir mentalitet i radnu etiku prisutnu u obje organizacije, Castore i GNK Dinamo zasigurno će u budućnosti ostvariti mnoge uspjehe i poslovne rezultate koji će biti od koristi kako našem klubu, tako i našem novom poslovnom partneru - piše na stranicama Dinama. 
Tehnološka superiornost i vrhunski dizajn.

Osnovan 2015. godine, Castore je ušao na tržište na mala vrata, ali se brzo etablirao kao glavna alternativa najvećim proizvođačima sportske opreme. Njihova suradnja s renomiranim klubovima i sportašima, uključujući novog njemačkog prvaka Bayer Leverkusen koji je u njihovom dresu imao povijesnu prošlu sezonu, škotskog diva Glasgow Rangers, španjolsku Sevillu, te sportaše poput Andyja Murraya i vozače F1 momčadi Red Bull i McClaren, svjedoči o njihovoj izvrsnosti, pouzdanosti te velikoj dozi povjerenja koju uživa među svojim suradnicima.

- Oduševljeni smo što ćemo surađivati s GNK Dinamo. Ne samo da je njihova momčad imala još jednu uspješnu nogometnu sezonu, već klub kao takav predstavlja živopisni primjer naše poruke 'Better Never Stops' koju nastojimo promovirati u našem poslovanju i među našim partnerima. Radujemo se što ćemo ugostiti GNK Dinamo u Castoreovu obitelj uoči nadolazeće sezone - izjavio je po potpisivanju nove suradnje direktor marketinškog odjela za sport u Castoreu, Sam Lucas.

Veliko zadovoljstvo izrazio je i predsjednik Dinama Velimir Zajec. 

- Iznimno sam zadovoljan što je GNK Dinamo potpisao novi ugovor o suradnji s prestižnim proizvođačem sportske opreme, Castoreom. Njihova težnja za kontinuiranim napretkom savršeno se uklapa u filozofiju našeg kluba o stalnom napretku i težnji za izvrsnošću, kako na terenu tako i izvan njega. Ponosni smo što možemo istaknuti da će naši igrači nositi opremu izrađenu od najnaprednijih tehničkih tkanina i posebnih značajki dizajniranih za optimizaciju sportske izvedbe u svim uvjetima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Šandor Romano 30.06.2024.

    Kak Kastore kaj je to nova salama za sendvič

  • Šandor Romano 30.06.2024.

    Bit će za sendviče.

  • Kimjongum 30.06.2024.

    S Adidasa na Castore :DD doslovno s konja na magarca... Vjerojatno je zbog Hajduka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare