To je to što me zanima!

Dijete Barcelone napušta klub nakon 18 godina: Pamte ga po velikom preokretu u Ligi prvaka

Sergi Roberto stigao je u Kataloniju s 14 godina, a navijači kluba najviše će ga pamtiti po zadnjem golu u velikoj pobjedi protiv Paris Saint-Germaina, kojom je Barcelona okrenula 4-0 i prošla dalje u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Španjolac Sergi Roberto (32) napušta Barcelonu nakon 18 godina, potvrdio je trener Katalonaca Hansi Flick. Roberto je 2006. stigao u akademiju Barcelone s 14 godina i tamo je ostao sve do ove godine, kad mu je istekao ugovor. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači "blaugrane" najviše će ga pamtiti po golu U 95. minuti protiv Paris Saint-Germaina (6-1) u velikom preokretu u osmini finala Lige prvaka u sezoni 2016/17. Barcelona je prvu utakmicu izgubila 4-0, a na Camp Nou uspjela proći golom Roberta u 95. minuti i plasirati se u četvrtfinale, gdje ju je izbacio Juventus

Roberto je za Katalonce odigrao 373 utakmice i zabio 19 golova, uz 43 asistencije. Za španjolsku reprezentaciju nastupio je 11 puta i zabio jedan gol. U karijeri je igrao samo za Barcelonu, a prema Transfermarktu vrijedi 2.5 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Space Burek 25.07.2024.

    Čovjek koji je godinama u klubu jer je valjda dobra osoba a ne jer je dobar nogometaš. U sezoni je znao odigrati 3-4 dobre utakmice i to bi bilo to od njega a najbolja sezona mu je ona kada je morao igrati desnog beka jer su mu se onda opraštale greške i loše partije jer nije igrao na svojoj poziciji.

  • Matek podravec u Irskoj 25.07.2024.

    Hvala Bogu.Hvala za gol vs PSG

Komentiraj...
Vidi sve komentare