To je to što me zanima!

Detalj otkrio sudbinu Ronalda? Ipak bi mogao ostati na Otoku

CR je prošle sezone u dresu Uniteda odigrao 38 utakmica u kojima je zabio 24 gola uz tri asistencije pa bi se nakon još jednog pogleda na ovu statistiku ipak mogli dogovoriti za još jednu sezonu u crvenom dresu
Vidi originalni članak

Sigurno odlazi iz Manchester Uniteda, odbio ga je Chelsea, vrata mu je zatvorio i PSG, agent Jorge Mendes traži izlaz iz svlačionice 'crvenih vragova' - sve su to pisali engleski mediji o odlasku Cristiana Ronalda (37) s Old Trafforda, a navijači se nadaju da objava Portugalca na društvenim mrežama nosi novu poruku.

NOVA ODBIJENICA Ponudio se PSG-u, ali ništa od tandema s Messijem: CR ne želi igrati u Unitedu, još traži izlaz

Naime, na fotografiji Cristiano Ronaldo 'brusi formu' u teretani, a dok majice nema, hlačice su poznate. Radi se o trening hlačicama Adidasa iz prošle sezone što je poprilično sumnjivo s obzirom na to da je CR zaštitno lice druge kompanije, a na društvenim mrežama izvan kampa nosi trening hlačice kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mendes je rekao kako njegov igrač još uvijek želi igrati u Ligi prvaka te da traži takav klub, ali navijači momčadi iz crvenog dijela Manchestera nadaju se kako bi Portugalac ipak mogao ostati na 'kazalištu snova'.

Zbog obiteljske situacije dobio je dodatno vrijeme prije dolaska na pripreme, a očito bi se mogao vratiti u momčad Erika Ten Haga. Podsjetimo, CR je prošle sezone u dresu Uniteda odigrao 38 utakmica u kojima je zabio 24 gola uz tri asistencije. Statistika koje se ne bi posramili mnogo mlađi napadači, a ne onaj u 38. godini života...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gnojna družina 15.07.2022.

    Đabe ti sva definicija, sav kvarc svijeta, umjetni zubi i tehnologija za rehabilitaciju kad godine naprave svoje.

  • Zub_Diega_Godina 15.07.2022.

    Igraće za Švecku

  • matek_8 15.07.2022.

    Kod ovakvih vijesti se pitam dal je teze biti novinar ili policajac…

Komentiraj...
Vidi sve komentare