To je to što me zanima!

Derbi u Sesvetama opravdao očekivanja, Zagreb teško do bodova protiv odličnog Trogira

Utakmica u Sesvetama bila je iščekivana jer je svima jasno da Gorica mora doći do bodova. Dubrava iz kola u kolo tone sve u dublje i ako im se ne oporave neki igrači jako će teško do ostanka u ligi
Vidi originalni članak

 

LIGA A

Sesvete - Gorica 33-33

Četvrto kolo Paket24 Premijer lige donijelo nam je dugo iščekivani derbi između Gorice i Sesveta. Sesvećani su odlično otvorili utakmicu i u prvom poluvremenu kontrolirali susret. Nekoliko su puta imali pet golova prednosti, a na odmor u otišli s prednošću od tri razlike. Gorica je u drugo poluvrijeme krenuli atomski i vrlo brzo vratila utakmicu u život. Do kraja smo gledali jednu od najzanimljivijih utakmica sezone, a podjela bodova na kraju zvuči kao najpošteniji rezultat. Ivan Dumenčić odigrao je kapetansku utakmicu za Sesvete. Razigravao je, čuvao loptu i pogađao sa svih pozicija. S druge strane Hrvoje Ceković vukao je mlade dečke iz Gorice prema važnom bodu. Ceković je poput kakvog doborg ujaka, uz pomoć Ivana Laljeka mladim igračima Gorice pružio zadovoljstvo i skalp nad europskim Sesvetama. 

Zagreb - Trogir 36-31

Trogir već nekoliko utakmica protiv Zagreba pokazuje svoju stvarnu kvalitetu, ali i dalmatinski prkos kada su u pitanju utakmice protiv prvaka države. Ponovno je prvak države morao dobro zapeti kako bi došao do bodova protiv Trogira. Zagreb je na odmor otišao s prednošću od tri gola i do kraja utakmice održavao tu prednost, ali Trogirani nisu dopustili Zagrebašima ni sekunde predaha. Edin Klis odigrao je odličnu utakmicu, zabio osam golova i bio jedan od rijetkih zagrebaša koji su pokazali ozbiljnost i dobar pristup u ovoj utakmici. Golmani Zagreba zajedno su imali tek devet obrana...

Moslavina - Varaždin 31-27

Varaždin je odlično krenuo u sezonu i nakon prva tri kola nalazio se na diobi prvog mjesta sa Zagrebom. Očekivala se pobjeda protiv Moslavine, ali ova utakmica pokazala je svu zanimljivost lige. Varaždin je poveo 1:0 i to je bilo njihovo posljednje vodstvo na utakmici. Od tada Moslavina kontrolira utakmicu i dolazi do važna dva boda. Darko Krndelj odigrao je vrhunsku utakmicu i zabio devet golova iz devet pokušaja. Stipe Purić 19 obrana. Bivši dvojac Sesveta se odlično snašao u Moslavini.  

Karlovac - Osijek 28-25

Očekivano su Karlovčani slavili na domaćem terenu protiv Osijeka. Prvo poluvrijeme vodio je Osijek, a u drugom Karlovac ubacuje u brzinu više i preokreće rezultat. Teško će bilo tko do bodova u Karlovcu, a domaćini mogu biti sretni jer je Ivan Rukavina pokazao svoje pravo lice. Srednji vanjski karlovčana zabio je devet golova iz 11 pokušaja. 

LIGA B

Poreč - Dubrava 31-17

Dubrava tone i Dubrava je trenutno najlošija momčad lige. Utakmica u Poreču još je jedan pokazatelj kako će Dubrava teško izbjeći ispadanje iz elitnog ranga hrvatskog rukometa. Masakar u Velom Joži plod je ogromnog broja ozlijeđenih igrača. Jednosmjerna utakmica. Iako se čak 13 igrača upisalo u strijelce, najviše nas veseli predstava Nikole Ivankovića koji se vratio nakon teške ozljede. Četiri gola i šest asistencija stoji uz ime ponajboljeg mladog igrača Europe.

Bjelin Spačva Vinkovci - Rudar 33-27

Spačva se s dvije pobjede u tri kola odlično vratila u Premijer ligu. Rudar je držao priključak prvo poluvrijeme, ali više od toga nije mogao. Tin Kuže izluđivao je goste iz Samobora i zabio 11 golova

KTC - Ribola Kaštela 26-22

Križevčani su od početka utakmice kontrolirali rezultat i došli do važnih bodova. Nisu Kaštelani pokazali puno toga, a KTC je iskoristio sve što su im gosti pružili. Nikola Mirosavljević ponovno odličan. Zabio je devet golova s desnog krila. 

Nexe - Metković Mehanika 38-29

Našičani vrlo lako do novih bodova, zasigurno lakše nego Zagreb protiv Trogira. 

Momčad 4. kola Paket24 Premijer lige:

Golman - Stipe Purić (Moslavina)

Lijevo krilo - Tin Kuže (Spačva)

Lijevi vanjski - Edin Klis ( Zagreb)

Srednji vanjski - Ivan Dumenčić ( Sesvete)

Desni vanjski - Hrvoje Ceković (Gorica)

Desno krilo - Darko Krndelj (Moslavina)

Pivot - Davor Maričić ( KTC)

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RedDoor 02.10.2023.

    Hajde da se konačno rukomet počeo pratiti, valjda će uskoro više i na televiziji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare