To je to što me zanima!

Delije gnjusno vrijeđale Torcidu i Split na utakmici Lige prvaka

Jedan navijač Benfice pretučen je u Beogradu nakon što je nosio majicu s obilježjima Torcide, a tu nije bio kraj incidentima. Pripadnici Delija nakon su utakmice pjevali gnjusne pjesme, a čak su se i međusobno potukli
Vidi originalni članak

Jedan navijač Benfice šetao se u četvrtak po Beogradu u majici s obilježjima Torcide, zbog čega su ga huligani Crvene zvezde napali na ulicama glavnog srpskog grada. Hajdukovi su navijači, naime, u bratskim odnosima s navijačima Benfice, koja je u prvom kolu Lige prvaka gostovala kod Zvezde i pobijedila 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon završene utakmice na Marakani dogodilo se nekoliko incidenata. Naime, grupa Zvezdinih navijača krenula je prema navijačima Benfice, ali ih je interventna policija zaustavila u tom pokušaju. Onda se, kako prenose srpski mediji, dio Zvezdinih navijača našao u međusobnoj tučnjavi. A zatim se na stadionu Rajko Mitić pjevala gnjusna i jeziva pjesma.

BAŠ I NIJE DOBRA IDEJA Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale! PRETRES NA GRANICI Srbi zaplijenili obilježja Torcide i Hajduka navijačima Benfice. Dačić: Procesuiramo odgovorne

- Mrzim Hajduk i  Torcidu, mrzim tebe, Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane - stihovi su jedne od pjesama koju su Delije pjevale.

- Hamburger, cheeseburger, kečap i pomfrit. Mi imamo McDonald's, a Split ga nema - također su pjevali.

Ostaje za vidjeti hoće li Uefa reagirati i kazniti Crvenu zvezdu zbog neprikladnih uzvika njezinih navijača. Zvezda iduću utakmicu igra u gostima, točnije, na Giuseppe Meazzi protiv Intera 1. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mars7 20.09.2024.

    Delije Jos boli gol boksica 91

  • škorpion1980 20.09.2024.

    Ko bi rekao..

  • Strijlacc 20.09.2024.

    oni i rijecani jedini i isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare