To je to što me zanima!

Delaš: Amerikanci još nisu izgubili, ali možemo mi to

Amerikanci nisu izgubili ni jednu utakmicu, ali možemo ih iznenaditi - mišljenja je jedan od aduta malde košarkašek reprezentacije Mario Delaš
Vidi originalni članak

Nevjerojatno su visoki i snažni. Bit će teško, izjavio je američki izbornik Dixon nakon što je doznao da će njegovi košarkaši u polufinalu Svjetskog juniorskog prvenstva igrati protiv Hrvatske. Naši juniori u četvrtfinalu su pobijedili Portoriko 91-78. Iako su na poluvremenu vodili 54-33, dvije minute prije kraja Portorikanci su se približili na samo tri poena zaostatka. Utakmicu je prelomio Tomislav Zubčić ubacivši sedam koševa u 75 sekundi. Zubčić je na kraju zabio 27 poena uz osam skokova, Prostran je dodao 20 koševa, osam asistencija i sedam skokova, a Delaš 19 koševa i 10 skokova.
- Amerikanci nisu izgubili ni jednu utakmicu, ali možemo ih iznenaditi - rekao je Delaš.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nixxx 10.07.2009.

    Djeco, ne možete ništa drugo nego pobijediti!!! Ameri moraju na terenu pokazati da su bolji od vas i toga se držite, a vi njima pokažite tko ste vi i to je dobitna formula. Nitko ne može reći da je od nekoga bolji dok to ne pokaže na terenu. A tamo vas igra 5 protiv 5 ili 12 protiv 12, ovisi kako gledaš. Prema tome, i oni su samo ljudi. Bez straha, samo udri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare