To je to što me zanima!

Debi iz noćne more za igrača Osijeka. Skrivio penal pa se rasplakao nakon poraza BiH

Nail Omerović je protiv Mađarske zaigrao u drugom poluvremenu, ali je pet minuta nakon ulaska skrivio penal i tako bio jedan od tragičara u novom porazu BiH
Vidi originalni članak

Nail Omerović (21) talentirani je igrač Osijeka koji je u ovome reprezentativnom ciklusu prvi put dobio poziv A reprezentacije BIH. Protiv Njemačke je utakmicu odgledao s klupe, a protiv Mađarske debitirao. Trebao je to biti veliki dan za njega jer je ispunio san, ali neće mu ostati u lijepom sjećanju.

Njegova reprezentacija izgubila je 2-0 u Zenici, jedan od tragičara bio je upravo Omerović koji je skrivio penal u 50. minuti, samo pet minuta nakon ulaska u igru. Kako pišu bosanskohercegovački mediji, mladi igrač Osijeka rasplakao se nakon utakmice. Ispričavao se suigračima koji su ga tješili, a u strahu od prijetnji i uvreda na društvenim mrežama, ugasio je komentare na Instagramu. 

BIH je praktički ispala iz elitnog ranga Lige nacija. Ima tek jedan bod nakon četiri kola i uoči posljednje dvije utakmice pa joj je preostalo samo da se časno oprosti i pokuša sačuvati ugled protiv Nizozemske i Njemačke u studenom.

Sergej Barbarez pozvao je Omerovića nakon ozljede Amara Dedića. U Osijeku je standardan, iako mu je 21 godina, skupio je već 62 nastupa uz gol i tri asistencije. Njegova prednost je što može pokriti više pozicija, iako mu je prirodna desno krilo, u Osijeku uglavnom igra na desnom beku. Na toj poziciji vide ga i u reprezentaciji, ali u debiju se nije proslavio. 
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zagorac2 15.10.2024.

    nemoze BH prosperirati jer u BH su najbolji nogometasi Hrvati a oni igraju za svoju domovinu Hrvatsku dok ovi u BH igraju ustvari za jugu u molom izdanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare