To je to što me zanima!

Dao crveni Mandžukiću: Protiv Italije nam sudi Björn Kuipers

Björn Kuipers Hrvatskoj je sudio tri puta i sva tri puta Hrvatska je pobijedila. No po dobrome ga ne pamti Mario Mandžukić kojem je dao izravni crveni protiv Islanda
Vidi originalni članak

Utakmicu u Milanu u nedjelju (20.45) između Italije i Hrvatske sudit će nizozemski sudac Björn KuipersUzmemo li u obzir dosadašnja iskustva, 41-godišnji Nizozemac donosi sreću hrvatskim nogometašima.

Sudio im je tri puta - u gostujućoj pobjedi 3-0 protiv Latvije 2010., u trijumfu 3-1 protiv Irske na Euru 2012. te u maksimirskoj pobjedi 2-0 kontra Islanda u studenom prošle godine. Iz te ga utakmice pamti Mario Mandžukić... Dao mu je crveni i uskratio mu nastup protiv Brazila na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Nizozemac je sudio i finale Lige prvaka prošle sezone između Reala i Atletica pa ga Luka Modrić i u toj utakmici pamti po lijepome.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gloop378 14.11.2014.

    ".... te u maksimirskoj pobjedi 2-0 kontra Islanda..." Gospodine Marko, mislim da bi hrvatski izraz bio "protiv Islanda"

  • svirac26 14.11.2014.

    svaki normalan sudac bi onaj start kaznio crvenim kartonom

  • RobertoBađo 14.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare