To je to što me zanima!

Danny Makkelie sakrio se od javnosti. Nestao je s društvene mreže nakon hrvatske tragedije

Makkelie je nakon utakmice Hrvatske i Italije najprije "zaključao'' svoj Instagram profil, a zatim je ugasio i dolazne poruke. Sada je otišao korak dalje i potpuno se maknuo s društvenih mreža
Vidi originalni članak

Danny Makkelie (41) pod velikim je pritiskom javnosti nakon što je sudio utakmicu trećeg kola Europskog prvenstva u Njemačkoj između Hrvatske i Italije. Nizozemski sudac nije bio uvjerljiv na spomenutoj utakmici i mnogi mu zamjeraju zbog neujednačenog kriterija kojeg je imao na susretu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uefa je, sukladno tome, poslala Makkeliea kući i više neće suditi utakmici ovogodišnjeg izdanja Eura. Nizozemac se, međutim, našao na velikom udaru javnosti, a mnogi hrvatski navijači izrazili su svoje nezadovoljstvo na njegovim društvenim mrežama.

OGLASIO SE ŠEF SUDACA Makkelie s Eura nije potjeran zbog nadoknade? Evo razloga

Tako je Makkelie nakon utakmice morao ugasiti komentare na objavama nakon što su mu zatrpali profil uvredama, a nedugo zatim je i 'zaključao' svoj profil. 

Danas je Makkiele otišao korak dalje i obrisao svoj Instagram profil! Podsjetimo, on je već dan nakon utakmice Hrvatske i Italije odletio natrag za Rotterdam, a sad "puni baterije" daleko od očiju javnosti. 

VEĆ JE OTIŠAO DOMA Nizozemac koji je presudio Hrvatskoj više neće suditi Euro!

To mu je vjerojatno i potrebno nakon što je primio brojne uvrede za koje svakako nema mjesta u sportu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Realan2024 30.06.2024.

    puni njemu baterije Talijan

  • dahvaul 30.06.2024.

    Dobio sidu.

  • nimans 30.06.2024.

    Uf , on je krivac, da niste pobijedili Albanijo, Sudac ima prava i na 10 minuta, a vama kao uvjek , suci krivi! Mi v Sloveniji rečemo, prvo pometi pred svojim pragom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare