To je to što me zanima!

Danijel Pranjić: Osjećam da sam u prvih jedanaest

Super mi je, sjajno sam se snašao, pronašao stan. Svi su me igrači odlično prihvatili, a osim s Olićem najbolji sam s Timoščukom, kaže Pranjić
Vidi originalni članak

Ne, nisam se bojao, ali noge su od priprema bile teške. Dobro je za prvi put, rekao je Danijel Pranjić, koji je na oproštaju Nike Kovača odigrao svojih prvih 45 minuta za Bayern.
- Svaka čast Niki, bilo je prekrasno. Sve nas to čeka prije ili kasnije - uzdahnuo je Pranjić, koji je ipak još daleko od kraja karijere. Tek je došao u München.
- Super mi je, sjajno sam se snašao, pronašao stan. Svi su me igrači odlično prihvatili, a osim s Olićem najbolji sam s Ukrajincem Timoščukom - rekao je Pranjić. Inače, trener Van Gaal je uveo čvrsta pravila ponašanja.
- Zabranio nam je mobitele, izlaske... Svi mi kažu da bih trebao otići na Oktoberfest, ali bojim se da neću moći jer nogomet mi je sve o čemu sad razmišljam.
Čini se da ga Nizozemac jako poštuje, da je Pranjić njegov izbor za prvih 11.
- Voli igrače koji su tehnički jaki i, po svemu sudeći, na treninzima ja sam u udarnoj postavi. Čak i da Ribery ostane. No nitko u tako velikom klubu ne može ništa jamčiti, samo se nadam da ću to mjesto uspjeti zadržati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 12.07.2009.

    a sad samo pametno...nemoj da izgubiš to mjesto...

  • Siljota 12.07.2009.

    Baš mi je drago za tebe Pranja, odličan si igrač, i nadam se da ćeš to dokazati i u Bayernu. Lik je totalna ofenziva, nadam se da će i Bilić to već jednom shvatit, a ne uporno ga stavljat na beka. Da igra u vezi, na lijevom krilu, kladim se da bi imao bar asistenciju po tekmi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare