To je to što me zanima!

Dani Olmo oduševio Španjolce: 'Prelomio je utakmicu, pokazao da je stiglo njegovo vrijeme'

Bio je čovjek odluke, donio je staloženost i agilnost na teren, povezivao je redove i nije se libio pucati prema golu, a jednu je loptu pospremio u mrežu. Promijenio je Flickovu momčad, napisala je Marca
Vidi originalni članak

Nagađalo se hoće li ga Barcelona moći registrirati za utakmicu protiv Rayo Vallecana, a kad su to uspjeli, Dani Olmo (26) 'uzvratio' je na najbolji mogući način i zabio za pobjedu! Španjolski reprezentativac glavna je tema tamošnjih medija dan nakon utakmice, a to je zaslužio odličnim nastupom.

ŠMEKERSKI GOL VIDEO Olmov debi iz snova: Ušao u igru i zabio za pobjedu

U igru je ušao na poluvremenu kad su Katalonci gubili 1-0, ali do kraja susreta uspjeli su preokrenuti stvari. Prvo je zabio Pedri (21) u 60. minuti utakmice, a Olmo je donio pobjedu u 82. minuti susreta. Krasno je zabio lijevom nogom, s ruba šesnaesterca pogodio je u malu mrežicu, a onda proslavio gol 'pokazivanjem na sat'.

- Slavlje? Pokupio sam to od NBA igrača Damiana Lillarda - otkrio je bivši Dinamov igrač.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vrijeme je Danija Olma! Debitanski gol i Barcin pobjednički proslavio je pokazujući na sat što simbolički znači da je njegov trenutak - objasnili su iz Mundo Deportiva, a Marca je dodala pohvale:

DEBITIRA VEĆ U UTORAK Barca teškom mukom uspjela registrirati Olma! Morala se riješiti čak četvorice igrača

- Bio je čovjek odluke, donio je staloženost i agilnost na teren, povezivao je redove i nije se libio pucati prema golu, a jednu je loptu pospremio u mrežu. Promijenio je Flickovu momčad.

Barcelona u tri utakmice La lige ima jednako toliko pobjeda, a iduću utakmicu igraju u subotu, 31. kolovoza, s početkom u 17 sati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ALLinONE!! 28.08.2024.

    Barca kao ukleta, Bernal pokidao križne ligamente

  • starii_vatrogasec 0076 28.08.2024.

    Zlatni decko ! 💪🤠

  • Nekonormalan 28.08.2024.

    Još da ste napisali s kim igraju a ne samo dan i vrijeme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare