To je to što me zanima!

Danas se sastaje novi Dinamov izvršni odbor. Na dnevnom redu je i pitanje sportskog direktora

Velimir Zajec je jučer poslije zajedničkog ručka delegacija Dinama i Rudeš odlučio prošetati do Kranjčevićeve ulice, slikati se s navijačima, saslušati njihove savjete...
Vidi originalni članak

Velimir Zajec odradio je prvi tjedan na predsjedničkoj funkciji u Dinamo, "modri" su u tom periodu dobili Slaven Belupo (5-2) i Rudeš (3-0), a poraženi od PAOK-a (5-1). Novi predsjednik kluba polako upoznaje zaposlenike, hvata sve konce u Dinamu, a već je odradio i nekoliko važnih sastanaka. S trenerom, senatorima svlačionice, pa na Trgu bana Jelačića viđen u šetnji s - Dragutinom Kamenskim.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A danas će se u Maksimiru po prvi puta sastati novi izvršni odbor. Uz Zajeca to klupsko tijelo još čine Dubravko Skender, Ivan Nauković, Frano Šušnjara, Mislav Ante Omazić, Tomislav Globan, Krešimir Mlinarić, Marijan Pojatina, Goran Kovačević, Zrinko Hržić, Većeslav Bergman, Ante Todorić i Marijan Tomurad. Na sastanku ovog puta neće biti članova nadzornog odbora.

SAŽETAK: RUDEŠ - DINAMO 0-3 VIDEO Kako je Dinamo srušio Rudeš: Promašivali zicere i gađali stative pa ih razbili...

Novi izvršni odbor raspravljat će o brojnim temama, na dnevnom redu bit će izvještaj o radu dosadašnje uprave, planovima dubinske analize kluba, dosadašnjim rezultatima, a pričat će se o novom sportskom direktoru i stadionu. Sve bi trebalo trajati nešto više od sat vremena.

Zajec je sa svojim ljudima u programu "Dinamovog proljeća" najavio otvoreniji i transparentniji Dinamo. Zanimljivo, predsjednik kluba je i jučer poslije zajedničkog ručka delegacija Dinama i Rudeš odlučio prošetati do Kranjčevićeve ulice, slikati se s navijačima, saslušati njihove savjete. Nova vlast razmišlja drugačije, tu neće biti bježanja od navijača i članova kluba.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.03.2024.

    Čestitam! Napravili ste od Dinama - Hajduk

  • skyvision 18.03.2024.

    bolje im je da raspravljaju kako do love kad presuši ovo što im je tata priskrbio...nit imaju igraca za prodat,osim Baturine,nit stvaraju neke nove klince

  • franjo1001 18.03.2024.

    zajec stavi mamica za sportskog direktora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare