To je to što me zanima!

Danas počinju Olimpijske igre. Gdje gledati baš sve prijenose?

Prvi će na teren izaći nogometaši, poslije njih i ragbijaši, a prije otvaranja i nogometašice, rukometašice i strijelci. Ljubitelji sporta u Hrvatskoj mogu pratiti prijenose baš svakog natjecanja
Vidi originalni članak

Pariz je ušao u završne pripreme za ceremoniju otvorenja Olimpijskih igara ovaj petak (19.30, HTV 2), većina hrvatske delegacije među kojima su rukometaši i vaterpolisti otputovala je ovu srijedu iz Zagreba prema francuskoj prijestolnici. Iako većina natjecanja počinju u subotu, prvi sportaši na teren će već ovu srijedu u momčadskim sportovima koji tradicionalno počinju ranije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši će odigrati prvo kolo grupne faze u Parizu, Nici, Bordeauxu, Marseilleu, Saint-Etienneu, Lyonu i Nantesu, a u ragbiju sedam na rasporedu su prva dva kola na Stade de Franceu. Na utakmici Iraka i Ukrajine od 19 sati VAR sudac je Hrvat Ivan Bebek. U četvrtak slijede utakmice u nogometu i rukometu za žene i streličarstvu. Natjecanja završavaju 11. kolovoza finalima u vaterpolu, rukometu, košarci, atletici, dvoranskom biciklizmu, modernom petoboju, dizanju utega i hrvanju.

Kompletan raspored nastupa hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama provjerite OVDJE

Gdje gledati Olimpijske igre uživo?

Hrvatska televizija u subotu kreće s bogatim cjelodnevnim programom tijekom kojega će emitirati 240 sati olimpijskog programa, oko 15 sati dnevno. Najveći dio sadržaja emitirat će na drugom programu televizije koja će se prvi put moći gledati u 4K rezoluciji putem zemaljskog prijamnika, a dio prijenosa bit će i na besplatnoj platformi HRTi.

Televizijska prava za područje Europe ima Eurosport koji je ovaj tjedan prestao emitirati program na svojoj platformi. I dalje je dostupan putem platformi Eon i Max (bivši HBO Max), i to u 4K rezoluciji. Osim toga, na Maxu će biti prijenosi baš svih disciplina u svim sportovima na odvojenim streamovima. Pretplata stoji 7,99 eura mjesečno u standardnom ili 9,99 eura mjesečno u premium paketu, a godišnje 79,90 ili 99,90 eura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matek podravec u Irskoj 24.07.2024.

    Bas sve necu.Samo se prate nasi rukometasi i vaterpolisti. Svim ostalim, sretno nasima na njihovim natjecanjima !🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare