To je to što me zanima!

Daliću na kuću stavili odvratnu poruku! Potpisali su se '1950'

Sramotna je to poruka nepoznatih počinitelja u Novalji ususret utakmici polufinala Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske. Ali 'vatreni' se ne žele obazirati na takve stvari te u dobroj atmosferi čekaju susret
Vidi originalni članak

Fotografija je nastala u noći s prošlog četvrtka na petak, u tjednu kad je Marko Livaja napustio tabor 'vatrenih', dobili smo potvrdu iz Hrvatskog nogometnog saveza, a istaknuli su da se žele fokusirati na utakmicu, a ne na stvari koje su se dogodile proteklih dana.

USUSRET NIZOZEMSKOJ Daliću se ne sviđa objavljivanje sastava: Vi ste ih iznenadili, ali to je posao. Idemo po medalju

Riječ je o fotografiji transparenta koji su nepoznati počinitelji ostavili na kući izbornika Zlatka Dalića u Novalji na Pagu, a potpisali su se s '1950'.

- Daliću zašto šutiš, Savezu k*rac pušiš - stoji na transparentu.

Sramotna je to poruka nepoznatih počinitelja ususret polufinalnoj utakmici Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske.

Osim što je sramotna, poruka je i gramatički netočna, bez interpunkcijskih znakova, kao da su je radili nepismeni ljiudi. 

Ali 'vatreni' se ne žele obazirati na takve stvari te u dobroj atmosferi čekaju susret.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • mučki_provokator 15.06.2023.

    Meni drago kad tovari pate...nije više interesantno jer traje preko 30 godina al još uvijek veseli.

  • klajbus 15.06.2023.

    Dvije bitne utakmice je HR reprezentacija odigrala u Splitu i svaki pua bez Torcide koja bojkotira reprezentaciju. Pa gdje će oni navijati za Dinamove igrače. Čak ti u Splitu neće natočiti piće u kafićima ako si u kockastom dresu.

  • klajbus 15.06.2023.

    U Jugoslaviji su bili netko i nešto jer su bili Titin klub. Danas su nitko i ništa i takvi će ostati. nekada, u onoj svojoj Državi je bila uzrečica: Tko ne voli Hajduka iz Splita, taj ne voli niti druga Tita". Orilo se to na hajdukovim utakmicama iz nedjelje u nedjelju. Danas žele skrivati tragove, ali ljudi pamte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare