To je to što me zanima!

Otkrivamo sastav za Italiju: Dalić mijenja pola momčadi u odnosu na okršaj s Albanijom!

Hrvatska će opet bitno promijeniti izgled. Kako se sada čini, izbornik će u početnom sastavu promijeniti čak pet igrača, dvojica senatora sele se na klupu...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida (35) trebao bi preskočiti ključnu utakmicu Hrvatske u grupnoj fazi Europskog prvenstva, sutrašnji dvoboj protiv Talijana. Naš najiskusniji branič ima problema s gležnjem, zbog toga je preskočio jučerašnji i današnji trening hrvatske reprezentacije. Zlatko Dalić tako će protiv "azzurra", računati na samo 24 igrača, poslije Vlašića (već se vratio u Hrvatsku) otpao je i Vida (samo za Italiju).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski izbornik planirao je Vidu koristiti u ovoj utakmici, još u četvrtak je s njim obavio dulji razgovor. Ali pri kraju tog se treninga Vida i nesretno ozlijedio. Ništa strašno, ništa teže, ali dovoljno da preskoči Talijane.

Dalić će opet u zadnjoj liniji napraviti određene promjene, Gvardiol će se još jednom vratiti na mjesto lijevog beka, Stanišić će zaigrati desno, a u srcu obrane uz Šutala će biti Erlić. Taj je tandem dosta puta dobro funkcionirao, Dalić vjeruje da će tako biti i protiv Italije.

LUDILO JE KRENULO VIDEO Hrvatski navijači stigli u Leipzig: Ulice su već 'vatrene'

Prilično je izvjesno kako će Dalić promijeniti i krvnu sliku veznog reda, tu bi se uz Modrića i Kovačića trebao naći Sučić, a Brozović preseliti na klupu. Određene promjene trebao bi doživjeti i napadački tercet u kojem bi, u odnosu na Albaniju, svoju poziciju mogao sačuvati samo Kramarić. Umjesto Majera bi desno mogao zaigrati Mario Pašalić, u vrhu napada priliku opet dobiti Ante Budimir.

Dakle, u odnosu na početnih 11 protiv Albanije, u sastav su upali Erlić, Stanišić, Pašalić, Sučić i Budimir, a na klupu su se preselili Juranović, Perišić, Brozović, Majer i Petković!

Idi na 24sata

Komentari 178

  • YoungOffender 24.06.2024.

    Fali Šuker u napadu

  • meimeir 23.06.2024.

    Modrica staviti zadnjih 20 min. Svaka cast covjeku na svemu sto je dao za reprezentaciju ali njegovo vrijeme je proslo. Pasalic treba igrati. Dalicu, zalosno da nemamo standardnu prvu ekipu nego se vjecno luta negdje

  • misteriozni 23.06.2024.

    Labrovic , Gcardiol, Erlic, Pongracic , Stanisic, Pasalic M., Kovacic , Sucic, Baturina , Kramaric , Budimir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare