To je to što me zanima!

Dalić: Primili smo gol u 95. iz kontre, a vodili 2-1. To je čudno

Nikad nismo ovako lako primali golove. U Rusiji nijedan primljeni u skupini (primili smo jedan, nap. ur.), u Katru jedan, ovdje već pet... Remi? Nemamo pravo očekivati proći skupinu ako nikoga ne pobjedimo...
Vidi originalni članak

Nije lagano, moj dojam je da su to bila dva razlilčita poluvremena. Opet smo bili dekoncentrirani zadnje tri minute, ali rekao sam dečkima da nama ovaj bod igra, rekao je Zlatko Dalić (57) večer nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija remizirala 2-2 u drugom kolu Europskog prvenstva protiv Albanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik ''vatrenih" dao je intervju za HRT u kojem je izjavio kako ništa nije izgubljeno za Hrvatsku, a posebno je zabrinut klimavom obranom Hrvatske.

ISTRAGA U TIJEKU Uefa otvorila novi disciplinski postupak protiv Hrvatske!

- Opet smo prerano primili gol. Albanija je bila motivirana, to ju je poboljšalo, vraćali smo se cijelo vrijeme i bilo bez ideje. Presjekli su nas ti primljeni gol, a mi se puno trošimo da zabijemo gol. Nikad nismo ovako lako primali golove. U Rusiji nijedan primljeni gol u skupini (primili smo jedan, nap. ur.), u Katru jedan, ovdje već pet... Ti golovi nas vrate natrag. Početak druge utakmice bio je jako, jako loš. U svlačionici govorimo jedno, nažalost u tome ne uspijemo. Onda se moramo čupati i vaditi... Nije lako. Frustrira nas to, primili smo gol u 95. iz polukontre ili kontre, a vodimo 2-1. To je čudno - rekao je Dalić.

"Vatreni" će iduću utakmicu igra u ponedjeljak (21 sat) s Italijom, što znači kako će imati puna četiri dana odmora za utakmicu, više nego što su imali uoči utakmice s Albanijom.

KALKULACIJE Hrvatska još može proći s dva boda. Evo što se mora poklopiti i tko bi nam tad bio protivnik...

- Dobro će nam doći dodatan dan odmora. Imamo puno tema za trening i razgovor. Dobili smo još jednu šansu, moramo ju iskoristiti. Bili smo puno puta u tim situacijama. Uvijek smo imali tu neku utakmicu koja puno znači. To je za nas nokaut utakmica, ja ću ju tako shvatiti. Ako pobijedimo, vjerojatno ćemo ići dalje. Želimo da Hrvatska ostane na Euru - kazao je.

Novinar HRT-a pitao je Dalića hoće li biti promjena u sastavu za ogled s Italijom.

- Razgovarat ćemo i vidjeti. Lako je sad govoriti o svemu, ali ja i dalje ostajem optimist. Vjerujem u ove igrače i vjerujem u reprezentaciju! Prije 10 dana protiv Portugala bili smo najbolji u Europi, sad smo najgori. Neću reći da nas je ta utakmica zavarala, ali dala nam je ambicije. Ja sam rekao da ne trebamo prenagliti. Puno toga ide gore-dolje. Mi smo trenutačno u lošoj fazi, ima puno buke, ali vjerujem da će na kraju biti dobro.

DALIĆ PRED ZIDOM Najbolji vezni red svijeta više nije moćan kao prošlih godina: Brozović teško prati ovaj ritam!

Rekao je kako uopće ne želi kalkulirati kako bi Hrvatska mogla proći dalje bez pobjede na Euru.

- Nemamo mi pravo očekivati proći grupu ako nikoga ne pobjedimo. Nismo Španjolce i Albance, moramo Talijane. Ali iskoristit ću priliku i zahvaliti navijačima, mi u Berlinu i Hamburgu imamo 100.000 Hrvata... Ovo je pokret, žao mi je njih, što ih ne činimo sretnim. Ali siguran sam da će biti s nama i u Leipzigu, šaljem im veliku zahvalu u ime cijele reprezentacije. Dat ćemo sve da vam damo što želite - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Dragec 1 21.06.2024.

    Gospon Dalić! To što Vi pričate, mi smo vidjeli i komentare čuli i pročitali u medijima!Vi se primite posla za koji ste više nego dobro plaćeni, zaboravite bivše uspjehe i stavite u igru igrače koji su zdravi,sposobni trčati i boriti se! Ako ste Vi nešto dužni pojedinim starijim igračima, mi navijači nismo!

  • David11111 21.06.2024.

    Gledao sam pres i rekao je primili smo jedan gol u rusiji nekuzim zas 24 sata ga ispravlja..a sad je doslovno priznao da je prelabav s igracima i da mu lazu i muljaju da ce se trudit bez kalkulacija i on vjeruje toj bagri..naivnijeg trenera nisam vidio umjesto da podijeli kazne i izbaci 5 njih iz sastava on opet im p.k.

  • James Hetfield 21.06.2024.

    Po ovoj izjavi opet se neće ništa drastično promjenit. Samo će ući Erlić i Stanišić. Ostalo sve isto garant. I Brozović i Perišić i Modrić i Kovačić. Eventualno Budimir umjesto Petka. Pjaca samo u slučaju lošeg rezultata, a bojim se da Ivanušec i Marco Pašalić neće vidjet ni minute. Dao Bog da se varam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare