To je to što me zanima!

Izbornik povukao potez nakon utakmice: Pozvao je Belju!

Igrač Augsburga dobio je nekoliko dana slobodno od kluba pa se zaputio na odmor u rodne Vinkovce, gdje ga je i zatekao iznenadni poziv
Vidi originalni članak

Moramo uzeti još jednog napadača jer jedina alternativa Budimiru je sad Mario Pašalić, ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru, rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede protiv Latvije (2-0) i nedugo nakon toga povukao potez.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik je za utakmicu protiv Armenije aktivirao pretpoziv Dionu Dreni Belji, objavio je HNS. Dobio je nekoliko dana slobodno od kluba pa se zaputio na odmor u rodne Vinkovce, gdje ga je i zatekao iznenadni poziv. Marko Pjaca ima problema s ozljedom, Luku Sučića muči viroza pa je izbornik pod svaku cijenu htio imati još jednog ofenzivno orijentiranog igrača. 

Prije nekoliko dana zabio je hat-trick Regensburgu u prijateljskoj utakmici, a to i solidne izvedbe protiv Turske i Walesa očito su nagnale izbornika da ga pozove za odlučujući susret u kojem možemo osigurati Euro.

Beljo je standardni član mlade reprezentacije i u posljednje vrijeme redovito je na Dalićevom popisu, no zaista je apsurdno da prvotno nije dobio ni jedan poziv. Izbornik U-21 reprezentacije Dragan Skočić rekao je da ne računa na njega zbog manjka minutaže u Augsburgu, a Dalić mu je poslao pretpoziv. Kojeg je na koncu ipak aktivirao.

Bivši napadač Osijeka se prvi put na pozivu pojavio u lipnju za završnicu Lige nacija, ali za reprezentaciju je debitirao na Opus Areni u porazu protiv Turske i igrao u Cardiffu u porazu od Walesa. Svojim ulaskom je u oba susreta unio živost, imao je nekoliko prilika, ali nije uspio zabiti. 

Sada će pokušati pomoći Hrvatskoj plasirati se na Europsko prvenstvo, a sudbonosna utakmica dolazi u utorak kada ćemo na Maksimiru ugostiti Armeniju u posljednjem kolu kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • The River 18.11.2023.

    Pa između njega i Budimira ne znas koji je gori.

  • Rajcica 18.11.2023.

    Svasta, pa taj ima svaku utakmicu ocjenu od 5.5 do 6.3. Bolje da je mog susjeda pozvao.

  • drvojeravno 18.11.2023.

    Stanisic (23), sutalo (23), gvardiol (21), ivanusec (24), baturina (20), sucic (21), pasalic (23), labrovic (23), beljo (21), skup mladih igrača zajedno sa ovim senatorima će biti bomba, jos kad se vrati perke,petko, jura ufuf🥶

Komentiraj...
Vidi sve komentare