To je to što me zanima!

Dalić o Brozovićevom oproštaju: 'Nije se gurao u prvi red, spada u red velikana reprezentacije'

Neviđenom trkom, nogometnom inteligencijom i razumijevanjem igre dao je dodatnu kvalitetu našoj igri, a uz Luku, Raketu, Kovu i njega na dva SP-a zaredom imali smo najbolju veznu liniju na svijetu, poručio je Dalić
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (31) oprostio se od dresa hrvatske nogometne reprezentacije dirljivom porukom, a 'stao' je na brojci od 99 nastupa. O svemu je prije obavijestio izbornika Zlatka Dalića koji je to prihvatio, a poslije mu se i zahvalio.

- Žao mi je što se Marcelo odlučio oprostiti od reprezentacije, no svojim doprinosom je zaslužio da takvu odluku razumijemo, poštujemo i prihvatimo. Brozu svi možemo samo reći jedno veliko hvala za sve što je dao reprezentaciji u kojoj je bio jedan od naših stožernih igrača u najvećim uspjesima koje smo zajedno ostvarili - rekao je Dalić pa zaključio:

SLUŽBENO Marcelo Brozović oprostio se od 'vatrenih'! 'Pitat će se tko je lud da se oprosti s baš 99 nastupa?'

- Neviđenom trkom, nogometnom inteligencijom i razumijevanjem igre dao je dodatnu kvalitetu našoj igri, a uz Luku, Raketu, Kovu i njega na dva svjetska prvenstva zaredom imali smo najbolju veznu liniju na svijetu. Osim što je sjajan nogometaš, Broz je svima omiljeni suigrač, koji uvijek daje sto posto na terenu, a ujedno je opušten izvan terena. Marcelo se nije nikad gurao u prvi plan, ali svi koji razumiju nogomet znaju koliko je bio važan za sve naše uspjehe te apsolutno spada u red istinskih velikana naše reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO S BROZOVIĆEM NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA U KATARU: 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Dalmacijausrcu 14.08.2024.

    Dali ću,ne lupetanja.Trebao bi se i ti oprostiti

  • mislim 14.08.2024.

    Flegma i genijalac u jednom hvala majstore pošteno od tebe što ne želiš zauzimat mjesto nekom mlađem a znaš da više nisi onaj pravi iako će biti te teško nadomjestit nema još takvi

  • Subsect 14.08.2024.

    Eto sad mu je proradio ego radi kritika koje je doživjeo nakon europskog prvenstva i radi loših izvedbi i oprostio se a komotno je mogao još odigrati svjetsko prvenstvo ali očigledno je ego jači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare