To je to što me zanima!

Dalić mijenja: Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske protiv Poljske

Luka Sučić u dresu Real Sociedada igra vrhunski, ali u reprezentativnom se dresu još mora prilagoditi. Dozu živosti unijet će Martin Baturina, a na poziciju koju je držao Mario Pašalić ulazi mladi 'modri'
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić nakon sedam godina promijenio je taktiku i s četvorice u zadnjem redu prešao na trojicu, a prema profilu igrača koji su trenutačno dio reprezentacije, itekako je imao razloga to napraviti. No ne može sve biti savršeno, sustav s trojicom u zadnjem redu još se dobro treba uigrati, ali veseli vidjeti pomak u razmišljanju. U pobjedi protiv Škota (2-1) na zadnjeg veznog stavio je Marija Pašalića, koji je odradio posao solidno sve do trenutka kad je izgubio loptu za prvi gol gostiju na Maksimiru.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 27

  • arow 14.10.2024.

    Samo ne Jakića

  • RedDoor 14.10.2024.

    Onda viču mladi igrači, ma koji? Imaju oni još puno kaše jesti da bi mogli igrati ovaj nivo igrati. Kritiziramo Majera, Vlašića, sad se vidi koliko nam nedostaju. Brozović će nam nedostajati brutalno, Kovačić isto falio. Izlaskom Perišića, Kramarića smo pali i na kraju čupali se. Kad će Moro konačno dobiti pravu priliku na poziciji Brozovića, realno naša opcija na toj poziciji.

  • RedDoor 14.10.2024.

    Znači on protiv Škotske izgleda krivom taktikom dva igrača spriječi u njihovom maksimumu. Luka Sučić umjesto na šesticu, centralnog veznog stavi na desetku, a Pašalića za kojeg svi znamo da mu više odgovara igra bliže golu, stavi na šesticu izgleda. I kad će Moro konačno zaigrati, realno najbolja opcija kao zamjena za Brozovića trenutno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare